Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Theatertips: Le Temps Perdu op Valentijnsdag, én meer!
11-02-2019

Theatertips: Le Temps Perdu op Valentijnsdag, én meer!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Het is een gigantische stapel voorstellingen en er is zoveel te zien dat het eigenlijk geen zin heeft om ze allemaal op te noemen. Daarom zoekt de redactie iedere maandag, de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen.

Theatertips voor deze weekMaandag: Jochem Myjer speelt: Adem in, Adem uitJochem Myjer speelt nog steeds een flinke reeks voorstellingen in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Ook vanavond speelt hij weer een show.

Dinsdag: Lebensraum, van Jakop AhlbomNa het grote succes van Horror! speelt Jakop Ahlbom nu een illusionistisch toneelstuk met slapstick, mime en dans. Dinsdag is Lebensraum te zien in Schouwburg Het Park in Hoorn.

Woensdag: Thomas Acda speelt MotelWoensdag speelt Thomas Acda zijn zeer geslaagde solo-voorstelling Motel in de Schouwburg van Amstelveen.

Donderdag: Le Temps PerduZoek je voor Valentijnsdag iets wat je samen kan kijken? Onze tip: de prachtige dansvoorstelling Le Temps Perdu van choreograaf Isabelle Beernaert. Indrukwekkend. Aangrijpend. Ontroerend. Er zijn nog kaarten voor de voorstelling in de Schouwburg van Tilburg.

Vrijdag: Kom hier dat ik u kusDit dramatische toneelstuk over liefde, relaties, ouders en hun kinderen is vrijdag te zien in de Stadsschouwburg in Haarlem.

Zaterdag: Husbands and Wives, door ITAIn de Stadsschouwburg Amsterdam kun je naar dit indrukwekkende toneelstuk kijken dat gebaseerd is op de beroemde film van Woody Allen.

Zondag: Woezel & Pip en de TijdmachineDeze voorstelling van Woezel & Pip is iets ingewikkelder en spannender dan vorige voorstellingen, maar nog steeds een feest voor de kleintjes. Zondag staat de show in het Atlas Theater in Emmen.

Gerelateerd nieuws