arrow down

Informatie

Grand Hotel Wientjes is al 90 jaar een begrip in Zwolle en omgeving. Niet voor niets ervaren gasten dit prachtige hotel als hun tweede thuis. De ideale ligging, persoonlijke aandacht en het sfeervolle interieur van de voormalige burgemeesterswoning maken dit hotel tot een toplocatie. Niet alleen hotelgasten verblijven hier graag, ook geldt het Grand Hotel als een belangrijke ontmoetingsplek in Zwolle. Het prachtige terras draagt hier zeker aan bij.

Gastvrijheid heeft de hoogste prioriteit, en dat merk je al bij binnenkomst. Hier voelt aankomen direct als thuiskomen, en het zal je tijdens het verblijf dan ook aan niets ontbreken. Comfortabele kamers die van alle gemakken zijn voorzien, en ook voor een drankje, ontbijtbuffet of een uitgebreid diner hoef je de deur niet uit. Op de menukaart van Restaurant W vind je zowel heerlijke lokale gerechten als echte klassiekers. Liever een menu op maat? Ook dat is geen enkel probleem. Of boek een van de aantrekkelijke arrangementen, die jouw uitje gegarandeerd tot een topverblijf maken.

Grand Hotel Wientjes maakt deel uit van hotelketen Bilderberg. Hiertoe behoren twaalf vestigingen die allen vier of vijf sterren dragen. Hadden we al verteld dat gastvrijheid hier zeer hoog in het vaandel staat? Ervaar het zelf en boek snel een overnachting bij Grand Hotel Wientjes! 

 

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Je vindt Grand Hotel Wientjes aan Stationsweg 7 in Zwolle, op slechts enkele minuten lopen van het centrum en het centraal station. Je zit hier dan ook te midden van alle levendigheid die de gezellige Hanzestad rijk is, zoals de vele leuke winkeltjes, Museum de Fundatie, De Peperbus, het Herman Brood Museum of de Broerenkerk. De prachtige omgeving van Zwolle leent zich natuurlijk ook prima voor een mooie fiets- of wandeltocht. Of combineer je verblijf met een bezoekje aan Schouwburg Odeon of Theater de Spiegel.

Grand Hotel Wientjes is met haar ligging vlakbij het station perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? In de omgeving van het hotel kun je tegen betaling je auto parkeren. Plan je reis eenvoudig via Google Maps of 9292.nl.

 

 

Theater in de buurt

Bilderberg Grand Hotel Wientjes
52.5070991
6.0914499
Schouwburg Odeon (Zwolle)
52.5105
6.09172
Theater De Spiegel (Zwolle)
52.5158
6.09799

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

gerelateerd nieuws

Francis van Broekhuizen als Moeder Overste: "Ik snap die vrouw heel goed"

Francis van Broekhuizen als Moeder Overste: "Ik snap die vrouw heel goed"

De operazangeres speelt haar droomrol in The Sound of Music.

Laatste nieuws

Wim de Bie overleden op 83-jarige leeftijd

De VPRO meldt dat De Bie thuis in Den Haag overleed in bijzijn van zijn familie.  

27 mrt 2023

Simone Kleinsma en Paul Groot in nieuwe musicalcomedy

De musical is speciaal voor Simone geschreven.

27 mrt 2023

Theater.nl bezocht: The Untold Stories

Michelle David & The True Tones zetten het publiek in beweging.

27 mrt 2023

Micha Wertheim verzorgt oudejaarsconference NPO

Wertheim neemt het stokje over van Claudia de Breij.

27 mrt 2023