Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Woezel en Pip en de Tijdmachine (2+)
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

(Op basis van 7 recensies)

Woezel en Pip en de Tijdmachine (2+)

Woezel en Pip

Woezel en Pip beleven een nieuw avontuur dat niet eerder in boekvorm verscheen. De vrolijke viervoeters willen wel eens weten hoe het is om groot te zijn. Dus als de Wijze Varen even niet oplet, stappen ze met hun vriendjes Buurpoes en Charlie stiekem in diens tijdmachine. Het wordt een leuke en ook een beetje spannende avond met nieuwe liedjes om mee te zingen.

Wil je ook weten hoe het is om groot te zijn? Ga dan mee naar de mooiste plekken in de Tovertuin. Zing en dans mee met leuke liedjes, schuif naar het punt van je stoel want het kan zo maar mis gaan in de grote tuin. Komen de vriendjes wel thuis? Natuurlijk! Ze staan namelijk te popelen om je te ontmoeten in de foyer. Heb je ook zin om te knuffelen met Woezel en Pip? Kom dan kijken bij de show!

Kijk voor nog veel meer familievoorstellingen in onze theateragenda.Recensies

Marian Weijde
12-03-2019 09:41

Nieuwe Luxor Theater Rotterdam / Rotterdam

Heel erg teleurgesteld
Op tv voorstellingen gezien die erg leuk waren maar deze slaat nergens op
Na 10 min hadden de meeste kinderen t wel gehad
Heel jammer

Gonny Kelderman
06-01-2019 18:48

Zaantheater / Zaandam

Woezel en pip was deze keer moeilijk te begrijpen voor de kleintjes.Jammer dat zo ingewikkeld moest. Sloddervos was veel relaxter voor ze. Hopelijk volgende keer niet zo’n moeilijk thema. Stilzitten is dan ook moeilijk en houden ze het niet vol.

Ruben Ohler
11-11-2018 23:04

Cool kunst en cultuur / Heerhugowaard

Leuke voorstelling. Misschien iets ingewikkeld door het thema tijdreizen, maar onze dochters (2,5 en 5 jaar) hebben op het puntje van hun stoel gezeten. De jongste dame heeft het verhaal nog de hele middag thuis nagespeeld ;-)

Marit Jansen
11-11-2018 22:47

Cool kunst en cultuur / Heerhugowaard

Al maanden verheugd op deze voorstelling. Bijna alle voorstellingen geweest en enorm genoten van het kleine aantal spelers op het toneel. Dingen die kdn doen zo herkenbaar in woezel en pip in korte verhaaltjes.
Het verhaal was moeilijk en meer geschikt voor kdn vanaf 5 jaar. Het was heel hysterisch met steeds 4/5 mensen op toneel die allemaal om de beurt heel wrg enthousiast waren. Er was ook hele spannende muziek. Ik heb nog nooit zoveel huilers gehoord bij woezel en pip.
Mijn dochter van 2,5 jaar heeft niet gehuild maar toen meerdere mensen aan haar vroegen hoe het was gaf ze aan dat ze het niet leuk vond.
Erg jAmmer.

Patty Van Ravenswaay
28-10-2018 07:55

Schouwburg Ogterop / Meppel

Wij gaan iedere maand naar een kindervoorstelling maar dit was echt de teleurstellendste die we gezien hebben. Veel te ingewikkeld. Heel veel lawaai in de zaal omdat Kids na 10min het al zat waren. Daardoor niet meer te verstaan. Geen uitnodigende liedjes. Met mijn zoontje van bijna 3 heb ik vroegtijdig de zaak verlaten en mijn dochter van 5 is met oma gebleven maar heeft er helemaal niks van begrepen.

B. V.
24-10-2018 20:56

Schouwburg Ogterop / Meppel

Echt geen voorstelling voor jonge kinderen, zeker niet vanaf 2 jaar.
Deze kinderen begrijpen helemaal niets van het verhaal. De aandacht was al snel weg bij vele kinderen. Het was erg rumoerig in de zaal. Dit heb ik zo nog niet eerder meegemaakt.
Waar waren die lieve Woezel en Pip? Met hun schattige verhaaltjes? Woezel en Pip hebben helemaal niet zo'n spannend verhaal nodig. En de geluiden erbij ook niet. ( knallen, rook, boze stemmen).
Zo jammer. Het was echt een teleurstelling voor ons.

M Molenaar
21-10-2018 17:42

Theater de Stoep / Spijkenisse

Ik vind de voorstelling voor kleine kinderen niet te volgen. We hadden een lieflijkevoorstelling verwacht met de leuke bekende liedjes.
Daarentegen was het Veel geschreeuw , en een thema waar kleine kinderen niets van begrijpen.De anomo bij mijn 3 jarige kleindochter was snel weg en merkte dit ook rondom ons heen in de zaal.

Speeldata

woensdag 18.12.2019 Bestel

Theater De Bussel / 15.00 uur / Oosterhout / € 15,50

zaterdag 21.12.2019 Bestel

De Molenberg / 15.00 uur / Delfzijl / € 15,00

zondag 22.12.2019 Bestel

Schouwburg Hengelo / 14.00 uur / Hengelo / € 12,50

zondag 22.12.2019 Bestel

Schouwburg Hengelo / 16.00 uur / Hengelo / € 12,50