Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Tilburg / Theaters Tilburg
Logo Theaters Tilburg

Contact

Theaters Tilburg

Louis Bouwmeesterplein 1
5038 TN Tilburg

Theater foto Theaters TilburgTheater foto Theaters TilburgTheater foto Theaters TilburgTheater foto Theaters Tilburg

Theaters Tilburg bestaat uit de schouwburg, concertzaal en studio. Eén culturele onderneming met een breed scala aan podiumkunsten. Theaters Tilburg is een open huis voor alle inwoners van Tilburg en omgeving en biedt een totaalaanbod dat blijft verrassen. De eigen programmering bestaat uit ruim 350 voorstellingen en concerten. Van cabaret tot klassieke muziek. Van musical tot dans. Daarnaast is Theaters Tilburg een welkom huis voor uitvoeringen van amateurgezelschappen uit de regio.

Geluidsversterkende apparatuurTe leen
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk

Vanaf het station loopt u in ongeveer 10 minuten naar Theaters Tilburg. U steekt dan vanuit het station recht over en loopt via de Stationsstaat door de Nieuwlandstraat en het Kapelhof. U kunt ook gebruik maken van het openbaar vervoer. Er rijden meerdere bussen naar Theaters Tilburg. U stapt uit bij de halte; Stadhuisplein.

PARKEREN

Theaters Tilburg heeft drie gemeentelijke parkeergarages op loopafstand: parkeergarage Schouwburg (voorheen Louis Bouwmeesterplein), parkeergarage Emmapassage en Koningsplein (ideaal bij een bezoek aan de concertzaal).Bij de gemeentelijke parkeergarage Schouwburg kunt u gebruikmaken van de zogenaamde avondkorting: voor € 5 kunt u de hele avond parkeren. Deze korting wordt automatisch berekend vanaf 18:00 uur.Schuin tegenover de schouwburg zijn twee invaliden parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast zijn er nog drie op het Louis Bouwmeesterplein te vinden.let op Houd rekening met extra drukte op donderdag vanwege koopavond.

THEATERTAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het station Tilburg. U kunt ook van te voren een taxi bellen: 013 - 777 77 77 (7x7). Voor informatie en reserveren: taxitilburg.eu