Pak een podium!

Wie trakteer jij op een onvergetelijke avond theater of concert? Met Podium Cadeaukaart geef je een cadeau dat bijblijft!

Het grootste theater- en concertaanbod

Met jaarlijks 30.000 voorstellingen en concerten om uit te kiezen bij ruim 300 aangesloten (pop)podia door heel Nederland, is er altijd wel iets leuks om te bezoeken bij jou in de buurt. Cabaret, musical, toneel, pop, opera, dans of klassiek – Podium Cadeaukaart biedt het allemaal!

3 jaar de tijd om te genieten

Een Podium Cadeaukaart is maar liefst 3 jaar geldig. Dus ook als je even wil wachten op dat ene speciale concert of die bijzondere voorstelling, heb je tijd genoeg. Je kunt de kaart in één keer of in delen besteden.

Hoe werkt het?

1. Bestel eenvoudig online jouw fysieke of digitale Podium Cadeaukaart.

2. Kies zelf het bedrag, van €10,- tot €150,-, zodat het past bij jouw cadeaubudget.

3. Wil je extra uitpakken? Ontwerp dan je eigen cadeaukaart of voeg een paar speciale Podium Sokken toe als verrassing.

4. Bestel je op werkdagen vóór 15:00 uur? Dan wordt je fysieke cadeaukaart dezelfde dag verzonden. De digitale cadeaukaart ontvang je altijd binnen een uur in je mailbox. 

 

Podium Cadeaukaart  

Ontdek alle Podium Cadeaukaart varianten

Je hebt keuze uit verschillende soorten Podium Cadeaukaarten. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke Podium Cadeaukaart.

Of maak de cadeaukaart persoonlijk door je eigen Podium Cadeaukaart te ontwerpen.

Ook zijn er speciale edities beschikbaar. Verschillende theaters bieden een eigen vormgegeven Podium Cadeaukaart aan. Leuk om iemand een avondje theater cadeau te geven bij zijn of haar favoriete theater!

Wil jij iemand helemaal verwennen? Ga dan voor de belevenisbox van Podium Cadeaukaart. Hiermee trakteer je iemand op een borrel, etentje of overnachting in combinatie met een theaterbezoek.

Waar kun je Podium Cadeaukaart besteden?

De Podium Cadeaukaart is te verzilveren bij meer dan 300 theaters, concertgebouwen, stadsschouwburgen, (pop)podia en theaterfestivals. Zoals bij Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, Stadsschouwburg Groningen, Hedon in Zwolle, Muziekcentrum Enschede en nog veel meer. Daarnaast kun je zelfs de Podium Cadeaukaart inwisselen bij verschillende locaties in België!

Bekijk hier alle verzilverpunten.