Bij ons word je gezien! Met 7.3 miljoen unieke bezoekers en 60 miljoen pageviews per jaar zijn wij hét theaterplatform van Nederland. Als adverteerder staat u dan ook in direct contact met deze grote groep theaterliefhebbers. Onze bezoekers zijn maatschappelijk betrokken, cultureel onderlegd en hebben een actief sociaal leven. Ze laten zich dan ook graag inspireren.

Theater.nl biedt veel mogelijkheden tot samenwerking. Denk aan kortstondige boost, langdurige promotie of regionale targeting op zowel onze website als via onze socialmediakanalen

  • Premium Account | Koninklijk Theater Carré
    Sinds kort biedt Theater.nl aan Nederlandse theaters de mogelijkheid om een Premium Account af te sluiten. Denk hierbij aan een eigen Theaterpagina op Theater.nl, alle voorstellingen in onze agenda en een directe link naar uw ticketpagina.

  • Restaurantpagina | Restaurant Claudius
    Meer reserveringen voor uw restaurant? Neem een eigen restaurantpagina op Theater.nl! Wij bevelen u aan bij gasten die een theaterbezoek met een diner willen combineren.

  • Hotel- en B&B-pagina |  Hotel Van Der Valk
    Meer boekingen voor uw hotel of B&B? Neem een eigen hotelpagina op Theater.nl! Wij bevelen u aan bij gasten die een theaterbezoek en overnachting willen combineren.


Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Theater.nl? Vul dan het contactformulier in of bel ons op een van de onderstaande nummers.

Hartelijke groet,

Sam Atila

Marketing & Sales manager

Mobiel 06 551 672 54
Kantoor 085 130 1847