Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Hoorn / Schouwburg Het Park
Logo Schouwburg Het Park

Contact

Schouwburg Het Park

Westerdijk 4
1621 LE Hoorn

Theater foto Schouwburg Het ParkTheater foto Schouwburg Het Park

Theateragenda

donderdag 19.09.2019 Bestel

Ruben Smit, Noordpool Orkest

Schouwburg Het Park / Hoorn / 20.15 uur / € 38,50

vrijdag 20.09.2019 Bestel

Pierre Bokma, Kees Prins en Randy Fokke

Schouwburg Het Park / Hoorn / 20.15 uur / € 32,00

zaterdag 21.09.2019 Bestel

Martijn Fischer

Schouwburg Het Park / Hoorn / 20.15 uur / € 36,00

dinsdag 24.09.2019 Bestel

Bert Visscher

Schouwburg Het Park / Hoorn / 20.15 uur / € 28,50

Restaurants in de buurt

Schouwburg Het Park bevindt zich aan de rand van het IJsselmeer op de grens van het prachtige Hoorn, met haar historische binnenstad met veel verwijzingen naar de gouden eeuw en de VOC.

De Schouwburg is niet alleen een schitterend gebouw, u kunt er uiteraard ook terecht voor een gevarieerd theaterprogramma met cabaret, muziek, opera, comedy en meer.

Geluidsversterkende apparatuurKosteloos te leen
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
PauzedrankjeGratis
GarderobeGratis
AUTO

Vanaf Amsterdam: neem de A7 richting Zaandam/Purmerend/Leeuwarden, vervolgens de 2e afslag Hoorn (afrit 8). Ga bij de stoplichten rechtsaf (Centrum, Grote Waal)

Vanaf Leeuwarden: neem de A7 richting Amsterdam, dan de 2e afslag Hoorn (afrit 8). Ga bij de stoplichten rechtsaf (Centrum, Grote Waal)

Vanaf Enkhuizen: neem de N302 richting Hoorn. Neem aan het einde van de Westfrisiaweg de A7 richting Amsterdam en neem vervolgens de 1e afslag Hoorn (afrit 8). Ga bij de stoplichten rechtsaf (Grote Waal, Centrum)

Vanaf Enkhuizen: ga via de Provincialeweg N506 richting Hoorn en volg de weg richting Centrum. Ga bij de stoplichten linksaf (Grote Waal, Centrum)

Vervolg uw weg over het spoor en ga bij de stoplichten rechtdoor. U kunt parkeren aan uw linkerzijde. De schouwburg bevindt zich bij de kruising (aan het water).

OPENBAAR VERVOER

Komt u met de bus of de trein naar de schouwburg? Stap dan uit bij de halte Station Hoorn. Loop vervolgens het station uit aan de centrumkant en steek de weg over. Loop dan rechtdoor, langs bakkerij Meysa, over de Veemarkt, en steek over aan het eind van deze weg. Dan gaat u rechtsaf, het Breed op. De schouwburg bevindt zich dan recht voor u.

PARKEREN

Onder Schouwburg en Congrescentrum Het Park bevindt zich een openbare parkeergarage. Meldt u bij de kassa of in de garderobe voor speciale uitrijkaarten van 3,50 euro. In de directe omgeving van de schouwburg is ook voldoende parkeergelegenheid (parkeerterrein Pelmolenpad en Vale Hen).