Cabaret, Familie, Musical, Muziek, Toneel, Voorstellingen, Zang

Theatertips: Frank Boeijen en nog véél meer!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Het is een gigantische stapel voorstellingen en het heeft eigenlijk geen zin om ze allemaal op te noemen. Daarom zoeken we iedere maandag de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen. Die is niet zo overzichtelijk als onze wekelijkse tiplijst, maar wel zo volledig mogelijk!

Theatertips voor deze week

Maandag: Kommil Foo - Oogst (Cabaret)


Vanavond kunnen cabaret-liefhebbers in De Kleine Komedie in Amsterdam
genieten van de prachtige nieuwe voorstelling van Kommil Foo. Er zijn nog kaarten, dus wees er snel bij!

Dinsdag: Tineke Schouten - Highlights (cabaret)


Morgen speelt Tineke Schouten de hoogtepunten van haar eerdere repertoire in de Stadsschouwburg van Utrecht. Fans willen dit feest van herkenning daarom niet missen!

Woensdag: De Kleine Zeemeermin (familie-musical, 4+)


Deze voorstelling is zo'n groot succes dat Sita volgend seizoen als een andere prinses in een sprookjesmusical speelt! Woensdag kun je nog even genieten van de Kleine Zeemeermin in het Wilminktheater in Enschede. Leuk voor het hele gezin!

Donderdag: Op Hoop van Zegen (musical)


In de Leidse Schouwburg in Leiden kun je donderdagavond aanschouwen hoe duur de vis wordt betaald. Deze aangrijpende musical bevat prachtige muziek, en daarom zeker een aanrader!

Vrijdag: Frank Boeijen (concert)


Frank Boeijen weet als geen andere zijn publiek te raken. Ieder liedje vertelt namelijk een persoonlijk verhaal. Vrijdag- en zaterdagavond staat hij weer in zijn eigen stad Nijmegen in de Stadsschouwburg.

Zaterdag: Turks Fruit (toneel)


Het liefdesverhaal van Jan Wolkers is op smaakvolle wijze vertaald naar het toneel. Zaterdag kun je daar naar kijken in Theater Kunstlinie in Almere.

Zaterdag: Patrick Laureij - Nederlands Hoop (stand-up comedy)


Patrick Laureij speelt vrijdag en zaterdagavond bij Theater Zuidplein in Rotterdam. De show krijgt veel lovende recensies van onze bezoekers!

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater