Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Amsterdam / De Kleine Komedie
Logo De Kleine Komedie

Contact

De Kleine Komedie

Amstel 56-58
1017 AC Amsterdam

Theater foto De Kleine KomedieTheater foto De Kleine Komedie

De Kleine Komedie is het oudste theater van Amsterdam en dé plek voor cabaret, muzikaal theater en theaterconcerten. Hier kunt u terecht voor optredens van beginnende en ervaren theatermakers

ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
PauzedrankjeGratis
GarderobeGratis

De Kleine Komedie vindt u op Amstel nummer 56-58, bij het Rembrandtplein op de hoek van de Halvemaansteeg en de Amstel.

TE VOET

Vanaf Amsterdam Centraal Station loopt u in 20 minuten over het Damrak, de Dam, het Rokin, de Munt en langs de Amstel naar De Kleine Komedie (rechterkant).

OPENBAAR VERVOER

Vanaf het Centraal Station zijn we bereikbaar met de tramlijn 9-4 (halte Rembrandtplein) en 16-24-25 (halte Spui). Er is een metrohalte op het Waterlooplein voor lijnen 51-53-54.

AUTO

In verband met de bereikbaarheid van parkeergarage The Bank raden wij u aan onderstaande route te volgen: Ring Amsterdam (A10), afslag Volendam/Amsterdam Noord richting IJ-tunnel (S116). Door de tunnel, borden Centrum volgen, rijdt u langs het Nationale Opera en Ballet, vervolgens draait u over de Blauwbrug links de Amstel op, dan de eerste straat rechts (Herengracht) en dan de eerste straat rechts (Utrechtsestraat). Aan het einde van de straat gaat u met de bocht naar rechts de Amstelstraat op. Parkeergarage The Bank zit aan uw rechterhand.

PARKEREN

Komt u met de auto naar De Kleine Komedie, dan kunt u het best parkeren in ParkKing The Bank in de Amstelstraat, om de hoek van het Rembrandtplein. ParkKing The Bank is de dichtstbijzijnde parkeergarage op 2 minuten loopafstand. De parkeergarage is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend en er is altijd een parkeerwachter aanwezig. Vraag voor of na de voorstelling in De Kleine Komedie om de parkeervoucher, waarmee u voor € 10,00 vier uur kunt parkeren (afrekenen in de parkeergarage). Indien u langer parkeert, geldt voor de resterende parkeertijd het normale tarief. We hebben geen parkeervouchers voor ParkKing Waterloopplein.