Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Rotterdam / Theater Zuidplein
Logo Theater Zuidplein

Contact

Theater Zuidplein

Zuidplein 62
3083 CW Rotterdam

Theater foto Theater Zuidplein

Theater Zuidplein in Rotterdam wil een afspiegeling zijn van de samenleving en theater maken over onderwerpen die ertoe doen. Het is een theater voor iedereen en stemt daarom de prijzen en het programma af op publiek met allerlei soorten achtergronden.

Geluidsversterkende apparatuurGeluidversterkende apparatuur kunt u lenen bij de kassa.
ToegankelijkheidTheater Zuiplein beschikt over een aantal rolstoelplaatsen. Om deze te reserveren kunt u bellen naar de kassa op nummer +31 (0)10 20 302 03.
SlechtziendenTheater Zuidplein geeft slechtzienden de mogelijkheid vooraan te zitten. U dient dit wel op tijd aan te geven bij de kassa.
HulphondHulp- en blindengeleidehonden zijn toegestaan. U dient bij de reservering te melden dat u een hulphond meeneemt.
GarderobeGratis
ROUTE

Plan je route via Google Maps

PARKEREN

U kunt in de directe omgeving van het theater betaald parkeren. U kunt ook gebruik maken van de nabijgelegen parkeergarage Q-Park Zuidplein.

OPENBAAR VERVOER

Theater Zuidplein is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem vanaf Rotterdam CS de metrolijn D (richting De Akkers) of metrolijn E (richting Slinge). Het theater is ook te bereiken met diverse buslijnen. U kunt een lijnennetplattegrond aanvragen bij een van de RET informatiepunten. Kijk voor meer informatie over uw reis op 9292.nl.