Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theater in Culemborg

Theater Culemborg

Theater De Fransche SchoolHavendijk 1
4101 AA Culemborg

Voorstellingen in Culemborg

Geen beoordelingKalief van NederlandZA 16.11.2019 / Theater De Fransche School / 20.00 uur / €20,00Kalief van Nederland brengt ons van de Efteling naar Tanger, en verder. Abdelkader Benali laat het publiek een avond vol literatuur, vertelling en theater beleven....
Geen beoordelingSorry BabyZA 14.12.2019 / Theater De Fransche School / 20.30 uur / €17,50Sorry dat ik besta, dat je zoveel moest huilen en dat ik er nog ben. Sorry dat je zo weinig aan me hebt. Sorry baby, dat ik niet opnam en geen tijd voor je maakte. Sorry dat ik het allemaal vergat. Sorry dat ik niet altijd voor je klaarstond. Sorry dat ik je ben tegenkwam. Sorry voor mijn gedrag. So...

Restaurants in Culemborg

Geen beoordeling
KnossosHerenstraat 44
Culemborg

Restaurant / Grieks / € 25
Geen beoordeling
Brasserie het KasteeltjeMarkt 30
Culemborg

Restaurant / Internationaal / € 30

Op zoek naar een theatervoorstelling in een specifieke plaats? Bekijk ook theaters in Apeldoorn, Barneveld, Dieren, Doetinchem, Ede, Ermelo, Nijmegen, Lochem, Harderwijk, Tiel, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zutphen of Arnhem.

In de Gelderse stad Culemborg kun je goed terecht voor theater. De stad heeft twee theaters en gedurende het jaar 2018 vinden weer bijzondere festival plaats, zoals het Vrijstad Festival, het Green Festival en de 25e editie van Culemborg Blues.

Theater De Fransche School
De Fransche School is het stadstheater van Culemborg en tevens filmhuis. Naast professionele kunst is er ook veel ruimte voor amateurtalent uit de regio en De Fransche School organiseert jaarlijks diverse projecten voor, met en door de stad Culemborg.

Theater aan de Slag
Het onafhankelijke Theater aan de Slag biedt voorstellingen en concerten die geheel in eigen beheer worden geprogrammeerd. Het theater heeft oog voor kwaliteit en professionaliteit met een voorkeur voor kleinschaligheid.