Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theater in Culemborg

Theater Culemborg

Theater De Fransche SchoolHavendijk 1
4101 AA Culemborg

Voorstellingen in Culemborg

Geen beoordelingNiet Normaal (4+)ZO 06.05.2018 / Theater De Fransche School / 14.30 uur / €12,50Koning Treurniet is moe. Hij is op zoek naar een opvolger, iemand die het stokje van hem overneemt. Want het Sprookjesbos is al een hele poos niet meer zo gezellig en sprankelend als het ooit was. Wie kan het bos weer zo geweldig als vroeger maken?Koning Treurniet heeft maar één eis: de nieuwe...
Geen beoordelingAlles is erWO 09.05.2018 / Theater De Fransche School / 20.30 uur / €19,50De cabaretière en zangeres Louise Korthals duikt opnieuw het theater in met een veelzeggende show. Haar gevatte opmerkingen wisselen zich af met een dosis droge humor. Eerder won ze de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2011 en Neerlands Hoop in 2012. Haar eerdere theatersh...

Restaurants in Culemborg

Geen beoordeling
KnossosHerenstraat 44
Culemborg

Restaurant / Grieks / € 25
Geen beoordeling
Una Mas Tapas y PinchosTollenstraat 24
Culemborg

Restaurant / Spaans / € 25
Geen beoordeling
Brasserie het KasteeltjeMarkt 30
Culemborg

Restaurant / Internationaal / € 30

Op zoek naar een theatervoorstelling in een specifieke plaats? Bekijk ook theaters in Apeldoorn, Barneveld, Dieren, Doetinchem, Ede, Ermelo, Nijmegen, Lochem, Harderwijk, Tiel, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zutphen of Arnhem.

In de Gelderse stad Culemborg kun je goed terecht voor theater. De stad heeft twee theaters en gedurende het jaar 2018 vinden weer bijzondere festival plaats, zoals het Vrijstad Festival, het Green Festival en de 25e editie van Culemborg Blues.

Theater De Fransche School
De Fransche School is het stadstheater van Culemborg en tevens filmhuis. Naast professionele kunst is er ook veel ruimte voor amateurtalent uit de regio en De Fransche School organiseert jaarlijks diverse projecten voor, met en door de stad Culemborg.

Theater aan de Slag
Het onafhankelijke Theater aan de Slag biedt voorstellingen en concerten die geheel in eigen beheer worden geprogrammeerd. Het theater heeft oog voor kwaliteit en professionaliteit met een voorkeur voor kleinschaligheid.