Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theater in Bloemendaal

Theater Bloemendaal

Openluchttheater CapreraHoge Duin en Daalseweg 2
2061 AG Bloemendaal

Voorstellingen in Bloemendaal

Geen beoordelingOald zeerZA 04.04.2020 / Openluchttheater Caprera / 20.00 uur / €21,50Helligen Hendrik is terug. En hij is chagrijniger dan ooit.De boze Tukker wordt 65 en is daar niet geheel blij mee. Hij heeft namelijk helemaal geen zin in al die feestelijkheden. Tegelijkertijd beseft hij dat hij meer dan de helft van zijn leven achter de rug heeft en dat leidt tot veel pijnlij...

Restaurants in Bloemendaal

Geen beoordeling
Nieuw Vreeburg BistrobarKerkplein 16
Bloemendaal

Restaurant / Internationaal / € 30
Geen beoordeling
Beachclub FuelZeeweg 84
Bloemendaal

Restaurant / Internationaal / € 30
Geen beoordeling
N.A.P. BloemendaalKerkplein 16A
Bloemendaal

Restaurant / Internationaal / € 40

Op zoek naar een theatervoorstelling in een specifieke plaats? Bekijk ook theaters in Alkmaar, Amstelveen, Beverwijk, Bussum, Den Helder, Enkhuizen, Purmerend, Laren, Ijmuiden, Huizen, Hoorn, Hoofddorp, Hilversum, Spijkenisse, Zaandam of Amsterdam.

Bloemendaal is een plaats vlak aan zee bij Noord-Holland en ligt vlakbij de stad Haarlem. Hier vind je relatief veel monumenten en er staan diverse beelden, sculpturen en objecten in de openbare ruimte. Hoewel Bloemendaal niet zo groot is, is de plek toch redelijk bekend doordat het een relatief populaire badplaats is. In de zomer staan er daarom verschillende grote voorstellingen in openluchttheater Caprera.

Openluchttheater Caprera
Caprera is een openluchttheater waar je in de zomer kunt kijken naar voorstellingen. De tribune is gebouwd tegen een duinpan. Buiten het zomerseizoen is dit theater gesloten.