Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theater in Diemen

Theater Diemen

Theater de Omval Ouddiemerlaan 104
1111 HL Diemen

Voorstellingen in Diemen

Geen beoordeling1862VR 22.06.2018 / Theater de Omval / 20.00 uur / €19,50Na de afschaffing van slavernij in de onder meer Suriname, begon een moeizame strijd tussen zekerheid en vrijheid. We volgen de onrust die ontstaat onder de bewoners van plantage 'Strubbelingen'....
Geen beoordelingMet de kennis van nuDI 25.09.2018 / Theater de Omval / 20.30 uur / €16,00Met de kennis van nu is vernoemd naar de veel gebezigde term van politici die hun blunders willen goedpraten. Youp van ’t Hek zelf zal je het nooit horen zeggen. Want hij vindt: blunderen hoort bij het leven. In ieder geval bij zijn leven. En dat gaat hij in zijn nieuwe show zeker niet rechtpraten...

Restaurants in Diemen


Op zoek naar een theatervoorstelling in een specifieke plaats? Bekijk ook theaters in Amsterdam, Amstelveen, Hoofdorp of Zaandam.

In de gemeente Diemen vindt je genoeg aan cultuur. Behalve theater De Omval, biedt het onder andere een muziekschool, diverse koren, de Diemer Harmonie, Vereniging Kunstzin, Edog Muzikaal Theater, de Historische Kring Diemen.

Theater de Omval
Theater de Omval is gevestigd in een opvallend blauw gebouw dat is ontworpen door architect Sjoerd Soeters. Het theater vormt al jaren het culturele hart van Diemen en biedt een breed aanbod aan toneel, cabaret, jeugdvoorstellingen en muziek.