Dans, Familie, Musical, Muziek, Voorstellingen

Theatertips: The Addams Family, Charley en meer!!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Het is een gigantische stapel voorstellingen en er is zoveel te zien dat het eigenlijk geen zin heeft om ze allemaal op te noemen. Daarom zoekt de redactie iedere maandag, de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen.

Theatertips voor deze week:

Maandag 19 november: Nederlands Balletgala 2018


Vanavond kun je naar deze exclusieve benefiet galavoorstelling met optredens van de top van de Nederlandse dansgezelschappen. Er zijn nog enkele kaarten bij de Stadsschouwburg in Amsterdam.

Dinsdag 20 november: Aquasonic, door Between Music


In Theater De Harmonie in Leeuwarden kun je deze week naar Aquasonic. Het is een ontzettend bijzonder muziekproject van de Deense groep Between Music, want ze geven een concert onder water met unieke onderwaterinstrumenten. Het resultaat is dan ook een strak georganiseerd concert met een dromerige, onaardse klank. Dinsdag en woensdag geeft de band drie concerten.

Woensdag 21 november: De Mega Sint Show, met o.a. Party Piet Pablo


Nu Sinterklaas weer in het land is, is het weer tijd voor een ouderwets gezellig feestje met Party Piet Pablo en kornuiten! Samen met meisjespiet en Love Piet staat hij in Theater Zuidplein in Rotterdam!

Donderdag 22 november: musical The Addams Family (Try-out)


In de Schouwburg in Hengelo kun je naar de tryout van musical The Addams Family! Deze week is die voor het eerst te zien!

Vrijdag 23 november: musical Charley


Ook musical Charley is deze week voor het eerst te zien in try-out. In Theater de Lampegiet in Veenendaal kun je alvast naar deze feelgood musical.

Zaterdag 24 november: Oudejaars 2018 van Marc-Marie Huibregts


Marc-Marie Huijbregts maakt dit jaar de oudejaarsconference voor de publieke omroep. Deze is dit weekend te zien in de Stadsschouwburg in Nijmegen.

Zondag 25 november: We zijn hier voor Robbie


Vorige week ging dit tragikomische toneelstuk van Maria Goos in première. En het belooft weer een topper van de Nederlandse toneel-scene te worden. Ga daarom deze week naar Theater Orpheus in Apeldoorn en mis het niet!

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater