Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Apeldoorn / Theater Orpheus
Logo Theater Orpheus

Contact

Theater Orpheus

Churchillplein 1
7314 BZ Apeldoorn

Theater foto Theater OrpheusTheater foto Theater OrpheusTheater foto Theater Orpheus

Theater Orpheus in Apeldoorn behoort tot een van de vijf grootste theaters van Nederland. Met onder andere cabaret, klassieke muziek, toneelstukken en meer biedt het theater een gevarieerd programma.

ToegankelijkheidEr zijn rolstoelplaatsen beschikbaar. Deze kunt u reserveren via de Theaterkassa op 055 527 03 00. Bent u slecht ter been, maar zit u niet in een rolstoel? Geef dit dan aan bij het reserveren van uw kaarten bij de Theaterkassa. De balkons in de Hanoszaal zijn niet bereikbaar met de lift, houd hiermee rekening bij het reserveren van de tickets.
SlechtziendBent u slechtziend? Geef dit aan bij reserveren van de tickets. Het theater zoekt in overleg met u een geschikte plek uit.
SlechthorendIn de Hanoszaal en de Rabozaal kunt u gebruik maken van een extra hoortoestel. Deze kunt u kosteloos lenen bij de informatiebalie.
Visueel beperktMet hulp van Stichting Komt het Zien! kunnen blinden en slechtzienden naar verschillende voorstellingen. Dit is gebeurt door middel van een introductie en live audiodescriptie.
ROUTE

Plan je route via Google Maps

PARKEREN

U kunt parkeren bij Parkeergarage Orpheus (Soerenseweg 10 7314 CD, Apeldoorn) en Parkeergarage Museum Centrum (Roggestraat 133 7311 CC, Apeldoorn).

OPENBAAR VERVOER

Kijk voor meer informatie of plan uw uw reis op 9292.nl.