Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Apeldoorn / Theater Orpheus
Logo Theater Orpheus

Contact

Theater Orpheus

Churchillplein 1
7314 BZ Apeldoorn

Theater foto Theater OrpheusTheater foto Theater OrpheusTheater foto Theater Orpheus

Theateragenda

zaterdag 02.06.2018 Bestel

Tabula Rasa

Theater Orpheus / Apeldoorn / 14.30 uur / € 25,00

zaterdag 02.06.2018 Bestel

Nederlandse Reisopera

Theater Orpheus / Apeldoorn / 20.00 uur / € 36,50

zaterdag 02.06.2018 Bestel

Tabula Rasa

Theater Orpheus / Apeldoorn / 20.00 uur / € 25,00

zondag 03.06.2018 Bestel

Tabula Rasa

Theater Orpheus / Apeldoorn / 14.30 uur / € 25,00

Restaurants in de buurt

Theater Orpheus in Apeldoorn is een van de vijf grootste theaters van Nederland en biedt een gevarieerd aanbod aan optredens: van cabaret tot klassieke muziek, van toneelstukken tot theaterconcerten. Het theater heeft 3 verschillende theaterzalen met een capaciteit van 200 tot 1300 plaatsen. In het eigen restaurant met top-keuken, kunt u voorafgaand aan de voorstelling heerlijk genieten van Veluwse streekgerechten. Orpheus is een unieke congreslocatie in Gelderland, midden op de Veluwe in het uitstekend bereikbare Apeldoorn. Met alle allure en faciliteiten van een modern theater. De drie theaterzalen, de ruime foyers, naastgelegen parkeergarage en een eigen keuken maken dit een toplocatie voor uw congres of evenement.

Geluidsversterkende apparatuurKosteloos te leen
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
GarderobeGratis

Theater en Congres Orpheus in Apeldoorn ligt aan de rand van het Apeldoornse stadscentrum en is uitstekend bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer

PARKEREN

Direct naast het theater bevindt zich parkeergarage Orpheus. Deze is dankzij een lift geschikt voor minder validen en rolstoelgebruikers. De garage is zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag geopend en voorzien van camerabewaking. Parkeerkaarten zijn te koop in de foyer en de parkeergarage.


Parkeertarief Parkeergarage Orpheus
Parkeergarage Orpheus
Parkeertarief: € 2,31 per uur
€ 12,40 per dag

Parkeertarief bezoeker Orpheus Speciaal voor u als bezoeker van Orpheus kunt u op de avond van uw theaterbezoek ook een parkeerkaart kopen in de foyer, parkeert dan u voor €6,-. De parkeertarieven zijn voor minder validen gelijk aan het normale tarief. Indien de parkeergarage vol is, kunt u terecht in de op loopafstand gelegen parkeergarage Museum Centrum. Voor minder validen zijn er tevens enkele parkeervakken bij ingang Zuid, aan Amphion.

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij station Apeldoorn. Voor informatie en reserveren: taxiapeldoorn.nl Direct een taxi bellen: 055 533 1212