Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / The Addams Family - de musical
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

The Addams Family - de musical

Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp jr., Tony Neef e.a.

The Addams Family
Een macaber humoristische musicalbeleving!


De Broadwayhit The Addams Family maakt een tour langs de Nederlandse theaters. In deze Nederlandse bewerking schitteren de grootste sterren, waaronder Pia Douwes , Johnny Kraaijkamp, Tony Neef , Marjolein Teepen en Irene Kuiper. Voorzien van prachtige decors, special effects en een live-orkest is dit dé musical van dit seizoen die je niet mag missen!

In deze musical staat de Addams Family centraal, een op z'n zachts gezegd nogal eigenaardig gezelschap dat zorgt voor een bloedstollend verhaal vol zwarte humor. We volgen vader Gomez, zijn charmante vrouw Morticia en hun volwassen geworden dochter Wednesday, die hun akelige leventje overhoop dreigt te schoppen. Ze heeft haar hart namelijk verloren aan Lucas: een doodgewone jongen die niets van haar bijzondere afkomst en gewoontes deelt. Alleen haar vader weet ervan, tot Lucas een keer komt eten in het macabere stulpje van zijn toekomstige schoonouders. Terwijl het in huis volop spookt onder de volle maan, blijkt dat hun prille liefde heel wat lugubere obstakels moet overwinnen...

Rolverdeling:
Gomez - Johnny Kraaijkamp
Morticia - Pia Douwes
Wednesday - Marjolein Teepen
Pugsley - Martijn Vogel
Oom Fester - Tony Neef
Oma - Irene Kuiper
Butler Lurch - Raymond Paardekooper

Deze doldwaze musical speelt in seizoen 2018/2019 door het hele land, onder meer in Schouwburg Hengelo, Theater Orpheus in Apeldoorn, GroningenParkstad Limburg Theater in Heerlen, Schouwburg Amphion in Doetinchem, het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, Den Haag, Chassé in Breda en het Rai Theater in Amsterdam.

Kijk voor nog veel meer musicals in onze theateragenda.