Musical, Voorstellingen

Theater in de kerstvakantie

De kerstvakantie is begonnen! En wat is er nou leuker dan in de vakantie een mooie kerstvoorstelling te bezoeken. Wij hebben een paar voorstellingen op een rij gezet.

Het Wereldkerstcircus

Het 34e Wereldkerstcircus viert zijn 250e verjaardag. In de show brengen de artiesten een ode aan Astley. Ze doen dit met onder andere de meest spectaculaire Kozakkenact ter wereld, met salto's ter paard en duizelingwekkende sprongen. Ook kun je genieten van twee prachtige paardennummers, geheel in de stijl van Astley. De prachtige show vindt plaats in Carré in Amsterdam.

Charley

Met de komische musical Charley zet Jon van Eerd als weer een doldwaze show neer. En dat hij dat kan, bewees hij eerder al in komische voorstellingen als Harrie let op de kleintjes, Harrie Babba en Harrie en Eva.

De musical Charley is gebaseerd op de komedie De Tante van Charlie. Het resultaat is een hilarische musical zoals je nog nooit eerder zag. Buikpijn van het lachen is gegarandeerd!

Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld

De Engelse topchoreograaf Derek Deane werkt voor deze voorstelling samen met het Shanghai Ballet. Dat resulteert in het grootste Zwanenmeer ter wereld met maar maar liefst 48 zwanen op het podium! De show speelt in de Nieuwe Luxor in Rotterdam en Chassé in Breda.

Oliver!

Woon je in (de buurt van) Enschede? Ga dan naar de leuke musical Oliver! Deze musicalversie van het beroemde verhaal heeft een Twentse Twist; het jongetje Oliver moet zich staande houden in een arme textielstad. De musical speelt maar liefst zes keer in het muziekcentrum De Wilmersberg in Enschede. Wees er snel bij, want er zijn al een aantal voorstellingen uitverkocht.

Een magische Kerst met Op Sterk Water

Met scherpe humor, droogkomische teksten en muzikale hoogstandjes neemt Op Sterk Water je mee op pad langs de meest herkenbare kerstsituaties. Van een ontzettend gênant kerstdiner tot aan de 'beste' kersthit: alles komt aan bod. Het gezelschap treedt op in verschillende theaters, waaronder de Leidse Schouwburg en De Lawei (Drachten).

Christmas at Graceland

Zin in een kerstconcert dat anders is dan anders? Dan zit je goed bij duo René Shuman en Angel-Eye. Want ze zijn terug met een kerstconcert dat bol staat van rock 'n roll en met muziek van legendes als Elvis Presley, The Everly Brothers en Roy Orbinson. Ze spelen hun kerstconcerten in De Kring in Roosendaal en schouwburg De Domijnen in Sittard.

Maar er is natuurlijk nog veel meer te zien in de Nederlandse theaters. Kijk daarvoor in onze theateragenda.

Lees meer over

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater