Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Breda / Chassé
Logo Chassé

Contact

Chassé

Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK Breda

Theater foto ChasséTheater foto Chassé

Het Chassé Theater in Breda presenteert en bevordert podiumkunsten en artistieke films in al hun verschijningsvormen en biedt hiermee schoonheid, emotie en verdieping aan een groot en breed publiek uit Breda en (ver) daarbuiten. Dit gebeurt met gastvrije, betrokken medewerkers en een optimale, culturele en zakelijke exploitatie van het gebouw. De programmering, dienstverlening en ambiance zijn onderscheidend en van hoge kwaliteit.

Geluidsversterkende apparatuurKosteloos te leen
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
ToneelkijkersKosteloos te leen
GarderobeGratis
PARKEREN

Rond het Chassé Theater is voldoende parkeergelegenheid. Op loopafstand vindt u: parkeergarage Chassé parking (beperkt plek), parkeergarage Het Turfschip, parkeerterrein Chasséveld en parkeerterrein Beyerd/Vlaszak. Op koopavond donderdag en koopzondag is het druk, maak op die dagen gebruik van de Premium Parking. Voor rolstoelgebruikers zijn er speciale parkeerplaatsen naast het theater en in Chassé parking. Het Chassé Theater ligt op tien minuten lopen van Station NS.Aan de halte Vlaszak stoppen diverse buslijnen.

THEATERTAXI

U kunt via peutax.nl uw taxi reserveren bij Peutax. Vul bij vouchercode TAXICHASSE in en u ontvangt € 2 korting per rit. U ontvangt van Peutax een e-mail ter bevestiging. Vanaf een week voor de voorstelling of film is de eindtijd beschikbaar op de betreffende voorstellingspagina op deze site, zodat u makkelijker kunt bepalen hoe laat u thuis gebracht wilt worden.Op de dag van de voorstelling zelf kunt u telefonisch een taxi reserveren. Ook voor vragen over het vervoer, of om uw ophaaltijd te wijzigen, kunt u contact opnemen met Peutax via 076 - 571 00 00.U rekent af met de taxichauffeur. De korting van € 2 per rit wordt enkel berekend wanneer u de taxiservice kortingsvoucher inlevert bij de chauffeur in combinatie met het tonen van een geldig (elektronisch) plaatsbewijs van de voorstelling of film die u die dag bezoekt. De korting geldt alleen voor ritten van en naar het Chassé Theater.