Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Breda / Chassé
Logo Chassé

Contact

Chassé

Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK Breda

Theater foto ChasséTheater foto Chassé

Het Chassé Theater in Breda heeft als missie het presenteren en bevorderen van podiumkunsten en artistieke films in al hun vormen. Hiermee biedt het theater schoonheid, emotie en verdieping aan een breed publiek. De onderscheidende programmering, dienstverlening en ambiance zijn van hoog niveau.

Geluidsversterkende apparatuurHet theater biedt diverse mogelijkheden voor slechthorenden, zowel met als zonder gehoorapparaat. Vraag bij het theater om meer informatie.
ToegankelijkheidBehalve de balkons in de Jupilerzaal en die in de Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal zijn de zalen rolstoeltoegankelijk. De Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal is alleen toegankelijk voor rolstoelen, niet voor scootmobiels. Klik hier voor meer informatie over de toegankelijkheid van het theater.
ToneelkijkersKosteloos te leen
Pin onlyHet theater is overgaan op een ‘cashless’ betaalsysteem. Dat betekent dat de theater- & cinemakaarten bij het bespreekbureau en de cinemakassa alleen met de pinpas kan betalen. Dit geldt ook voor uw eten en drinken aan de bar, in de snoephoek, in de restaurants en in de theaterwinkel.
PARKEREN

Rond het Chassé Theater vindt u voldoende parkeergelegenheid. Op loopafstand kunt u terecht bij parkeergarage Chassé parking (beperkt plek), parkeergarage Het Turfschip, parkeerterrein Chasséveld en parkeerterrein Beyerd/Vlaszak. Houd rekening met drukte op koopavond donderdag en koopzondag. U kunt die dagen het beste gebruik maken van de Premium Parking. Voor rolstoelgebruikers bevinden de speciale parkeerplaatsen naast het theater en in Chassé parking.

OPENBAAR VERVOER

U loopt slechts 10 minuten van het Centraal Station naar het Chassé Theater. Bij halte Vlaszak stoppen diverse buslijnen.

THEATERTAXI

U kunt een taxi resereveren via peutax.nl bij Peutax. Vul daar de vouchercode TAXICHASSE in voor een korting van 2 euro per rit. U ontvangt vervolgens van Peutax bevestigingse-mail.

Kijk op de website van Chassé hoe laat een voorstelling is afgelopen. Deze tijden worden een week voor de voorstelling getoond. Zo kunt u gemakkelijker bepalen hoe laat u thuis gebracht wilt worden.

U kunt de taxi bestellen op de dag van de voorstelling. Voor vragen over het vervoer of om wijzigingen door te geven belt, u met Peutax via 076 - 571 00 00.

U rekent af taxirit af met de chauffeur. Voor de korting van 2 euro per rit levert u de taxiservice kortingsvoucher in bij de chauffeur en toont uw (elektronisch) plaatsbewijs van de voorstelling. De korting geldt alleen voor ritten van en naar het Chassé Theater.