Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Sittard / Schouwburg De Domijnen
Logo Schouwburg De Domijnen

Contact

Schouwburg De Domijnen

Mgr. Claessensstraat 2
6131 AJ Sittard

Theater foto Schouwburg De Domijnen

Theateragenda

woensdag 22.05.2019 Bestel

Waldemar Torenstra, Thijs Römer en Frederik Brom

Schouwburg De Domijnen / Sittard / 20.00 uur / € 27,50

woensdag 22.05.2019 Bestel

Rayen Panday

Schouwburg De Domijnen / Sittard / 20.15 uur / € 17,50

donderdag 23.05.2019 Bestel

Ferry Doedens e.a.

Schouwburg De Domijnen / Sittard / 20.00 uur / € 22,50

zaterdag 25.05.2019 Bestel

Gé Reinders e.a.

Schouwburg De Domijnen / Sittard / 20.00 uur / € 22,50

Restaurants in de buurt

Schouwburg De Domijnen in Sittard is het resultaat van de fusie tussen Museum Het Domein, BiblioNova, Stadsschouwburg Sittard-Geleen en het Euregionaal Historisch Centrum. De stadsschouwburg is een theater met een grote zaal voor 760 zitplaatsen en een kleine zaal met 180 zitplaatsen. Hiermee is Schouwburg De Domijnen het grootste theater uit de omgeving.

De organisatie is dé culturele instelling van Sittard-Geleen die professionals, cultuurliefhebbers en vrijwilligers met elkaar wilt verbinden. Zij produceert en programmeert activiteiten voor iedereen in de regio. Samen met alle cultuurinstellingen in de regio wil De Domijnen kunst en cultuur stimuleren en nog aantrekkelijker maken.

Geluidsversterkende apparatuurKosteloos te leen
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
GarderobeGratis onbewaakt, €1,00 bewaakt

Stadsschouwburg Sittard-Geleen is centraal gelegen. Met voldoende parkeergelegenheid en goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer, de auto als de fiets.

PARKEREN

De parkeergarage van de Fontys Hogeschool naast de Stadsschouwburg is geopend vanaf één uur voorafgaand aan bijna elke avondvoorstelling en in het weekend voor de middagvoorstellingen. De parkeergarage sluit normaliter één uur na afloop van de voorstelling. De parkeerkosten à € 3,00 zijn te voldoen bij de parkeerautomaat in de Passerel. Bij verlies kunt u bij de Infobalie een nieuwe uitrijkaart kopen voor € 3,00.

OPENBAAR VERVOER

Bushalte: Stadsschouwburg. Route vanuit het NS station Sittard: volg het Stationsplein naar rechts richting het politiebureau. Voor het politiebureau linksaf, de Wilhelminastraat in. De eerste straat rechts is de Mgr. Claessensstraat (lopen 5 min.) De Salviuskerk is gevestigd op het volgende adres: Allee 1, 6141 AV Limbricht. Deze locatie is te bereiken met buslijnen 15, 118 en 119 vanuit Station Sittard. Plan uw reis met het openbaar vervoer op www.9292.nl.