Musical, Voorstellingen

Mamma Mia! musical stopt in september

Musical Mamma Mia! draait een uitstekend seizoen. De productie heeft inmiddels al 250 voorstellingen gespeeld en al meer dan 350.000 bezoekers mogen ontvangen. Toch zullen de fans van de muziek van Abba moeten opschieten als ze Antje Monteiro en de andere sterren van de huidige Nederlandse cast willen zien schitteren. In september zal de laatste show worden gespeeld.

"Ik vind het ontzettend jammer dat ik moet stoppen met mijn droomrol, maar wat was het fantastisch!" reageert Antje op het nieuws. De productie is sinds september vorig jaar te zien en mag toch gezien worden als een van de grote successen van dit seizoen. Dat beaamt ook directeur Albert Verlinde: "Ik ben ontzettend trots dat MAMMA MIA! straks een jaar lang in Utrecht te zien is geweest". De laatste maanden gaan de makers daarom optimaal genieten van de laatste voorstellingen.

Het publiek wordt geadviseerd snel kaarten te kopen voor het doek valt in het Beatrixtheater in Utrecht. Na september staat hier uiteraard weer een nieuwe voorstelling. Of dit weer een musical wordt, is overigens nog onbekend. Eigenaar Stage Entertainment gebruikt het theater al jaren voor zijn grote landelijke musical-producties.

Ben je op zoek naar een musical-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater