arrow down

Informatie

Wil je genieten van al het moois dat Middelburg te bieden heeft? Dan hoort daar natuurlijk een bijzonder verblijf bij! Een plek waar je helemaal tot rust komt én volledig je zelfstandigheid behoudt, vind je bij Logies aan de Dam. Het elegante gebouw vol authentieke details nodigt uit tot een verblijf op niveau, maar dan wel voor een aantrekkelijke prijs. Hier staat gastvrijheid hoog in het vaandel, en dit vind je terug in de sfeervolle inrichting en de vele extra's behorend bij de suites, waaronder lekkere versnaperingen, luxe beddengoed van Optidee en matrassen van Matt-Sleep.

Het prachtige pand van Logies aan de Dam kent een rijke historie en is in 1652 gebouwd onder leiding van Jacob van Campen. Deze architect was baanbrekend met zijn Hollands Classicisme en ontwierp ook het Amsterdamse Paleis op de Dam en het Haagse Paleis Noordeinde. De indeling van het hotel in Middelburg is onveranderd gebleven, waardoor de kamers hun oorspronkelijke grootte hebben behouden. Ook zijn nog tal van historische details te bewonderen. De laatste decennia is het pand als hotel in gebruik, waarvan sinds 2022 in de huidige vorm van logies.

 

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Middelburg is een prachtige stad vol historie en vormt het hart van de provincie Zeeland. In het verleden was dit een belangrijke handelsstad van de VOC, en dit zie je nog overal terug in het centrum, waar statige pakhuizen en herenhuizen de toon zetten. Middelburg kent ook tal van bezienswaardigheden, zoals het mooie stadhuis, de Onze-Lieve-Vrouwe abdij en het Zeeuws Museum. Maar ook uitgebreid shoppen doe je in deze leuke stad vol hippe winkels en unieke speciaalzaakjes!

Wil je liever even lekker uitwaaien, dan sta je binnen 10 minuten aan het strand. Logies aan de Dam biedt ook nog een aantal aantrekkelijke opties voor een sportief dagje: zo kunnen gasten gebruik maken van leenfietsen en supboards. Je eigen fiets stal je veilig in de gesloten stalling en ook is een oplaadpunt voor elektrische fietsen aanwezig. Of breng je liever per sloep een bezoek aan Veere via het kanaal van Walcheren? Ook dat kan geregeld worden.

Je vindt Logies aan de Dam aan de Dam 31. Middelburg heeft een goede verbinding met het openbaar vervoer. Zo ligt het aan de A58, N57 en spoorlijn Roosendaal - Vlissingen, en liggen bushaltes Bierkaai en Nederstraat op loopafstand. Gratis parkeren kan tijdens het verblijf op parkeerterrein Ramsburg. 

Theater in de buurt

Logies aan de Dam
51.5007471
3.6177255
Schouwburg Middelburg
51.5046
3.61661

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

gerelateerd nieuws

Simon Keizer komt met solo theatertour

Simon Keizer komt met solo theatertour

In 2025 speelt hij de solovoorstelling Ruimte.

Laatste nieuws

Musical Het was Zondag in het Zuiden verlengd én stopt

De spektakelmusical is met twee weken verlengd maar stopt na 14 juli definitief.

12 apr 2024

Met korting naar The Star Wars Suite

Bestel je kaartjes voor The Star Wars Suite via Theater.nl en krijg 10 euro korting

11 apr 2024 Actie

Simon Keizer komt met solo theatertour

In 2025 speelt hij de solovoorstelling Ruimte.

11 apr 2024 Muziek

Vierde seizoen Klassiekers met Kleinsma komt eraan

Simone Kleinsma nodigt opnieuw collega's uit om te praten over muzikale pareltjes.

11 apr 2024 Kijktip