arrow down

Informatie

Wil je genieten van al het moois dat Middelburg te bieden heeft? Dan hoort daar natuurlijk een bijzonder verblijf bij! Een plek waar je helemaal tot rust komt én volledig je zelfstandigheid behoudt, vind je bij Logies aan de Dam. Het elegante gebouw vol authentieke details nodigt uit tot een verblijf op niveau, maar dan wel voor een aantrekkelijke prijs. Hier staat gastvrijheid hoog in het vaandel, en dit vind je terug in de sfeervolle inrichting en de vele extra's behorend bij de suites, waaronder lekkere versnaperingen, luxe beddengoed van Optidee en matrassen van Matt-Sleep.

Het prachtige pand van Logies aan de Dam kent een rijke historie en is in 1652 gebouwd onder leiding van Jacob van Campen. Deze architect was baanbrekend met zijn Hollands Classicisme en ontwierp ook het Amsterdamse Paleis op de Dam en het Haagse Paleis Noordeinde. De indeling van het hotel in Middelburg is onveranderd gebleven, waardoor de kamers hun oorspronkelijke grootte hebben behouden. Ook zijn nog tal van historische details te bewonderen. De laatste decennia is het pand als hotel in gebruik, waarvan sinds 2022 in de huidige vorm van logies.

 

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Middelburg is een prachtige stad vol historie en vormt het hart van de provincie Zeeland. In het verleden was dit een belangrijke handelsstad van de VOC, en dit zie je nog overal terug in het centrum, waar statige pakhuizen en herenhuizen de toon zetten. Middelburg kent ook tal van bezienswaardigheden, zoals het mooie stadhuis, de Onze-Lieve-Vrouwe abdij en het Zeeuws Museum. Maar ook uitgebreid shoppen doe je in deze leuke stad vol hippe winkels en unieke speciaalzaakjes!

Wil je liever even lekker uitwaaien, dan sta je binnen 10 minuten aan het strand. Logies aan de Dam biedt ook nog een aantal aantrekkelijke opties voor een sportief dagje: zo kunnen gasten gebruik maken van leenfietsen en supboards. Je eigen fiets stal je veilig in de gesloten stalling en ook is een oplaadpunt voor elektrische fietsen aanwezig. Of breng je liever per sloep een bezoek aan Veere via het kanaal van Walcheren? Ook dat kan geregeld worden.

Je vindt Logies aan de Dam aan de Dam 31. Middelburg heeft een goede verbinding met het openbaar vervoer. Zo ligt het aan de A58, N57 en spoorlijn Roosendaal - Vlissingen, en liggen bushaltes Bierkaai en Nederstraat op loopafstand. Gratis parkeren kan tijdens het verblijf op parkeerterrein Ramsburg. 

Theater in de buurt

Logies aan de Dam
51.5007471
3.6177255
Schouwburg Middelburg (Middelburg)
51.5046
3.61661

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

gerelateerd nieuws

Update corona: theaters in Den Haag en Utrecht open, maar dicht in Den Bosch

Update corona: theaters in Den Haag en Utrecht open, maar dicht in Den Bosch

Er is meer bekend over welke theaters ontheffingen krijgen voor de coronamaatregelen.

Laatste nieuws

Cast The Prom doneert 3500 euro aan COC

De cast en crew hield een inzamelingsactie tijdens de première.

27 sep 2022

Nieuwe versie Jezus Christ Superstar door Verlinde en Van Hove

Na het succes van LAZARUS gaan Albert Verlinde en Ivo van Hove opnieuw samenwerken.

27 sep 2022

Theatercampagne 'Zin om je te zien' van start!

Hadewych Minis en Soy Kroon lenen hun stem ter promotie van het nieuwe seizoen.

26 sep 2022

René van Kooten krijgt hoofdrol in Mamma Mia!

De hitmusical komt in 2023 terug!

26 sep 2022