arrow down

Informatie

Bij MAF voel je je thuis! Op deze historische locatie in hartje Haarlem vind je een boutiquehotel met prachtige kamers en een sfeervolle lounge voor een uitgebreide brunch, lekkere borrel of als inspirerende werkplek. 

MAF biedt alles wat je van een boutiquehotel mag verwachten: smaakvol ingerichte kamers die het unieke karakter van het historische pand benadrukken, diverse ontspanningsruimtes en alle trekpleisters die Haarlem rijk is binnen handbereik. Het monumentale pand van MAF stamt uit de 17e eeuw en kreeg in 2017 een grondige renovatie. Authentieke details zijn behouden en de inrichting is met veel liefde en vakmanschap afgestemd op de bijzondere historie van de locatie.

Waar in de 13e eeuw op deze plek een klooster stond, herrees later een prachtig familiehuis van allure. De ruimtes van deze twee panden samen vormden het startpunt van het bijzondere hotel dat het nu is. Zo vind je hier veertien rijk gedecoreerde boutiquekamers en drie gedeelde ruimtes - the RedBar, the BlueSalon en the Greenhouse met stadstuin - die elk hun eigen sfeer ademen. Hier genieten zowel hotelgasten als passanten van een hapje en een drankje op elk moment van de dag. Tel hierbij de ligging in het centrum op en MAF is de ideale uitvalsbasis voor een romantisch weekendje weg, gezellig vriendenuitje of een zakentripje!

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

MAF vind je in het centrum van Haalem aan de Zijlstraat 62-64. Je zit hier midden in het oude stadshart, waar je tal van winkels, restaurants, musea en theaters vindt, zoals PHIL Haarlem

MAF is prima bereikbaar met het openbaar vervoer en dit biedt ook tal van mogelijkheden tot uitstapjes in de omgeving. Zo ligt het station dichtbij, vanwaar je binnen 15-20 minuten in het centrum van Amsterdam bent. Of neem de bus bij halte Ruychaverstraat die je met zeven minuutjes afzet bij de prachtige Kennemerduinen of met een kwartiertje bij het Bloemendaalse strand. Bushalte Verwulft ligt op 300 meter lopen. Hier stopt onder meer bus 300 die je in 33 minuten afzet bij de ingang van Schiphol.

Plan je ideale route via Google Maps of 9292.nl

Theater in de buurt

MAF Haarlem
52.3822297
4.6326671
De Schuur (Haarlem)
52.382
4.63905
PHIL (Haarlem)
52.3815
4.6388
Stadsschouwburg Haarlem (Haarlem)
52.3779
4.62588

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

gerelateerd nieuws

Hermane: “Mijn muziek wendt en keert als een zwerm spreeuwen!”

Hermane: “Mijn muziek wendt en keert als een zwerm spreeuwen!”

De genre-overstijgende composities zoals die van Hermane zijn uniek!

Laatste nieuws

Gordon cancelt theatertour vanwege negatieve reacties

Alle negatieve reacties hebben hem enorm geraakt.

01 mrt 2024 Artiesten

Interview Nabil: "Ik dacht dat ik authentiek was"

Nabil vertelt over zijn cabaretshow Nee, precies daarom.

01 mrt 2024 Interviews

Line up Holland Festival 2024 bekend

De 77e editie van Holland Festival krijgt een Braziliaans tintje.

29 feb 2024 Highlight

Dit is de cast van Frozen de musical

Naast hoofdrolspelers Anna & Elsa zijn nu ook de andere spelers bekend

28 feb 2024 Musical