Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Mamma Mia!
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

Mamma Mia!

Mamma Mia!

Hitmusical Mamma Mia! is misschien wel de populairste musical van de afgelopen tien jaar. Wereldwijd trok de productie al ruim 60 miljoen bezoekers en werd al in 16 verschillende talen gespeeld. De musical Mamma Mia! was eerder in 2003 en in 2009 live te zien in Nederland.

Dat is niet helemaal een wonder. Mamma Mia! is een vrolijke romantische komedie die doorspekt is met de muziek van de immens populaire popgroep ABBA. Dancing Queen, Knowing Me, Knowing You, Super Trouper en natuurlijk Mamma Mia komen allemaal voorbij. De musical kwam in 2008 ook uit als Hollywoodfilm met Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Christine Baranski en Julie Walters.

Mamma Mia! vertelt het verhaal van de alleenstaande moeder Donna die een hotel runt op het Griekse eiland Kalokairi. Haar twintigjarige dochter Sophie staat op het punt om te trouwen, maar ze wil voor het huwelijk dolgraag weten wie nu eigenlijk haar vader is. Daardoor keren opeens drie oude liefdes van Donna plotseling terug in haar leven.

Over deze nieuwe productie is nog niet heel veel bekend. Antje Monteiro gaat de hoofdrol van Donna spelen, maar de rest van de cast is nog niet bekend. Het laatste nieuws over deze productie kun je volgen via dit handige nieuwsoverzicht.

Kijk voor nog veel meer musicals in onze theateragenda.

Niet belangrijk: de huidige scenefoto's op deze pagina zijn gemaakt door Brinkhoff/Mögenburg van de cast in Londen het afgelopen theaterseizoen. Foto's van de nieuwe Nederlandse cast verschijnen later.

Speeldata

donderdag 06.09.2018 Bestel

Beatrix Theater / 20.00 uur / Utrecht / € 29,00

vrijdag 07.09.2018 Bestel

Beatrix Theater / 20.00 uur / Utrecht / € 34,00

zaterdag 08.09.2018 Bestel

Beatrix Theater / 20.00 uur / Utrecht / € 39,00

zondag 09.09.2018 Bestel

Beatrix Theater / 19.00 uur / Utrecht / € 29,00