Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Utrecht / Beatrix Theater
Logo Beatrix Theater

Contact

Beatrix Theater

Jaarbeursplein 6a
3521 AL Utrecht

Het Beatrix Theater in Utrecht trekt vele duizenden bezoekers met de succesvolle musicals van Joop van den Ende Theaterproducties. Naast musicals en andere theatervoorstellingen kunt u in het Beatrix Theater Utrecht ook terecht voor zakelijke evenementen en congressen.Het Beatrix Theater Utrecht is in 1999 door Joop van den Ende Theaterproducties tot een tweede “open eind” theater gecreëerd. Het Beatrix Theater Utrecht vormt hiermee de basis voor langlopende musicals, die zeven of acht keer per week het toneel vullen. Musicals als Joseph, Mamma Mia!, Dirty Dancing, We Will Rock You, Miss Saigon, The Little Mermaid en Jersey Boys vulden de afgelopen jaren het toneel.

AllerkleinstenKinderzitjes
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk. Rolstoelplaatsen kun je alleen telefonisch reserveren via Eventim op telefoonnummer 0900-1353 (45 cpm).
Blindegeleidehonden en hulphondenBlindegeleidehonden en hulphonden zijn toegestaan. Reserveer vooraf via Eventim maakt en geef aan dat je een blindegeleide- of hulphond meeneemt.
SlechthorendenGehoorondersteuning op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

Het Beatrix Theater ligt naast het Centraal Station en vlakbij de Jaarbeurs, en is daardoor goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het theater ligt op 3 minuten lopen van het Centraal Station Utrecht. Kom je met de auto? Zie hieronder de parkeermogelijkheden.

PARKEREN

De dichtstbijzijnde parkeerterreinen zijn Jaarbeurs P1 t/m P5. In het centrum van Utrecht zijn er ook parkeerterreinen die P1 etc. zijn genummeerd. Let daarom goed op dat je de borden Jaarbeurs P1 t/m P5 volgt. Afhankelijk van de evenementen in de Jaarbeurshallen, is er ruime parkeergelegenheid. Echter wanneer een groot evenement plaatsvindt kan het druk zijn op de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen. Ben je slecht ter been, kom dan tijdig naar het Beatrix Theater, of laat je afzetten voor het theater. Je kan hier niet (kort) parkeren, maar wel iemand laten uitstappen.€ 12,- Parkeerterreinen Jaarbeurs Utrecht P1 t/m P5. Afhankelijk van hoe lang je parkeert kan dit voordelig zijn. Wij adviseren je ter plaatse te vragen naar de geldende parkeertarieven.