Musical, Voorstellingen

Lazarus ook naar Oude Luxor Rotterdam

Oorspronkelijk zou de David Bowie musical Lazarus alleen voor een korte tijd te zien zijn in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Maar de plannen blijven veranderen. Eerst werden er extra voorstellingen bijgeboekt. Daarna kregen ook theaters in Groningen en Heerlen kregen een aantal voorstellingen. Vandaag is nu bekend geworden dat de productie ook in Rotterdam te zien zal zijn.

Van 22 april tot en met 10 mei zal Lazarus daar te zien zijn. De voorstelling zal op zondag 13 oktober in première gaan. Blijkbaar is de animo voor deze productie zo groot dat de huidige zalen niet aan de enorme vraag kan voldoen.

Dat is goed nieuws voor de productie. Gijs Naber is inmiddels vervangen voor Dragan Bakema en we hopen daarom snel de eerste beelden te kunnen zien. Voor een productie die over twee maanden al speelt, hebben we nog verrassend weinig gezien van Lazarus.

Lazarus was bijvoorbeeld niet zien tijdens de Musical Sing-a-Long. Voor de Uitmarkt kon het publiek wel langs gaan bij DeLaMar om uitgebreid bijgepraat te worden over de productie. Maar iets van de productie zelf? Daar hebben we nog niets over gezien of gehoord. Dat maakt het natuurlijk wel spannend!

Ben je op zoek naar een andere musical? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater