Musical, Voorstellingen

Musical Lazarus gaat naar Heerlen en Groningen

De musical Lazarus speelt volgend jaar ook in Heerlen en Groningen. De speelperiode vindt plaats na de lange speeltijd in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

De populaire musical van de in 2016 overleden David Bowie speelt eerst van oktober tot en met april in Amsterdam. Daarna gaat het in april naar Theater Heerlen en in mei naar MartiniPlaza.

Andere theaters

Waarschijnlijk doet de voorstelling op de tussenliggende data ook andere theaters aan. Maar het is nog onbekend welke. Wel vertelde de directeur van MartiniPlaza dat "boven Utrecht Lazarus alleen in MartiniPlaza te zien is."

Opmerkelijk

Het rondreizen is opmerkelijk. Want vorig jaar meldde Stage Entertainment te stoppen met rondreizende musicals. Het wilde voorkomen dat het met zichzelf ging concurreren.

De productiemaatschappij wilde zich vooral richten op vaste locaties, en wel het Beatrix Theater in Utrecht, het Afas Circustheater in Scheveningen en het DeLaMar in Amsterdam.

Laatste project David Bowie

David Bowie voltooide Lazarus als een van zijn laatste projecten vlak voor zijn dood. De musical zit vol met nummers uit de carrière van de artiest.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater