Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Deze week in het theater: het Leids Cabaret Festival en nog véél meer!
12-02-2018

Deze week in het theater: het Leids Cabaret Festival en nog véél meer!

Iedere week zijn er in Nederland honderden voorstellingen te zien. Het zijn er teveel om op te noemen, dus Theater.nl pikt iedere week, speciaal voor jou, de krenten uit de pap! We hebben meteen voor je opgezocht of er nog kaarten beschikbaar zijn. Hier zijn zeven voorstellingen die je deze week kunt zien in de theaters van Nederland.

Maandag 12 februari: Het Leids Cabaret FestivalVandaag is de eerste voorronde van het Leids Cabaret Festival in de Leidse Schouwburg in Leiden en er zijn nog een paar kaarten verkrijgbaar. Maar je moet er wel snel bij zijn. De finale vindt op zaterdag plaats.

Dinsdag 13 februari: Opvliegers 3 - New York, New YorkAntje Monteiro mag dan haar eigen fitnesskanaal zijn gestart, ze staat morgen ook in het Wilminktheater in Enschede voor Opvliegers 3 - New York, New York. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Woensdag 14 februari: Huub van der Lubbe - Wat speeltVandaag gaat Huub van der Lubbes nieuwe theaterprogramma Wat Speelt in première bij het Posttheater in Arnhem. Hier zijn nog enkele kaarten voor verkrijbaar. Huub van der Lubbe zal tot april door Nederland reizen.

Donderdag 15 februari: TriggerfingerTriggerfinger geeft op donderdag een theaterconcert in De Oosterpoort in Groningen en er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar! Een van de weinige kansen die je krijgt om deze top-act in het theater te kunnen zien.

Vrijdag 16 februari: Ibsen HuisDit is de laatste week dat je Ibsen Huis kunt zien van Toneelgroep Amsterdam. Tot en met zaterdag is de voorstelling te zien in de Stadsschouwburg in Amsterdam. Wij raden aan deze avond te gaan; op vrijdag is er nog de mogelijkheid van een nagesprek. Er zijn nog enkele kaarten.

Zaterdag 17 februari: Singer-songwriter festivalEr zijn nog kaarten beschikbaar voor het Singer-songwriter Festival in De Tamboer in schouwburg Hoogeveen. Yorick van Norden, Tim Knol en Jasper Schalks zullen optreden en het is de zesde keer dat het evenement wordt georganiseerd. Er zijn nog kaarten!

Zondag 18 februari: Buurman en Buurman - A Je To!Zondag kun je in Sneek de theatershow A Je To! van het klussende duo Buurman en Buurman zien in Theater Sneek. Ze spelen twee voorstellingen op deze dag, dus je kunt zelf een goed moment zoeken om met je kinderen naar het theater te gaan.

Gerelateerd nieuws