arrow down

Informatie

Bij Boutiquehotel STAATS in Haarlem geniet je van ongedwongen luxe. Kleinschalig, intiem en omarmend: het voelt alsof je bij vrienden op bezoek bent! 

Gevestigd in een voormalig schoolgebouw aan de rand van het stadscentrum neemt Boutiquehotel STAATS een prominente plek in binnen de wijk. Dit hotel met haar karakteristieke kamers is een favoriete bestemming voor zowel toeristen als zakengasten die hier op een persoonlijk welkom kunnen rekenen. Gastvrijheid zie je ook terug in de openbare ruimtes van het hotel, zoals de living room waar diverse drankjes en versnaperingen vrij verkrijgbaar zijn. Hetzelfde geldt voor de Honesty Bar, waar je chips, sterke drank, wijn en gekoelde drankjes kunt krijgen, en dit op basis van eerlijkheid noteert op een registratiekaartje. Aandacht en ontmoeting nemen een belangrijke plaats in binnen dit sfeervolle hotel, en er zijn dan ook volop plekken om samen te komen. Naast de Honesty Bar en living room, is er ook een zonnige achtertuin waar je heerlijk kunt ontspannen. Ook bevindt het leerwerkrestaurant De Ripper zich in het pand. Van maandag tot en met donderdag kun je hier terecht voor een heerlijk diner, vooraf reserveren is noodzakelijk. Ontbijt kan uiteraard dagelijks: een uitgebreid buffet wordt dagelijks vers gemaakt.  

Vraag ook naar de verschillende arrangementen die jouw verblijf nog specialer maken, zoals een last minute of een romance arrangement. Bij Boutiquehotel STAATS staan jouw wensen centraal!      

 

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Boutiquehotel STAATS ligt aan de rand van het mooie stadscentrum van Haarlem. Deze mooie stad staat bekend om haar rijke cultuurleven, met volop keuze uit musea en theaters, zoals Phil en de Stadsschouwburg. Op slechts vijf minuten lopen van het hotel vind je Station Haarlem, waar bovendien diverse bussen stoppen. Vanaf dit station ben je met een kwartiertje in het centrum van Amsterdam en met 25 minuten bij luchthaven Schiphol.

Boutiquehotel STAATS bevindt zich op slechts enkele minuten van diverse grote uitvalswegen richting stad, strand, luchthaven en bloembollenvelden. Betaald parkeren is mogelijk in de Ripperdastraat of in de directe omgeving van het hotel. In het centrum gelden hoge parkeertarieven. Ook is er parkeermogelijkheid in Parkbee Parking locatie Jansstraat of bij De Koepel in Haarlem. Dankzij een speciale flyer is het mogelijk om je auto zo'n tien minuten voor het hotel te parkeren, zodat je kunt inchecken en uitladen.

Boutiquehotel STAATS biedt comfortabele huurfietsen, zodat je heerlijk de omgeving kunt verkennen op een sportieve manier.

Kijk voor de routebeschrijving op Google Maps of 9292.nl 

 

Theater in de buurt

Boutiquehotel STAATS
52.38616039999999
4.640849200000001
De Schuur (Haarlem)
52.382
4.63905
PHIL (Haarlem)
52.3815
4.6388
Stadsschouwburg Haarlem (Haarlem)
52.3779
4.62588

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

gerelateerd nieuws

Hermane: “Mijn muziek wendt en keert als een zwerm spreeuwen!”

Hermane: “Mijn muziek wendt en keert als een zwerm spreeuwen!”

De genre-overstijgende composities zoals die van Hermane zijn uniek!

Laatste nieuws

Award voor rockmusical Jesus Christ Superstar

De musical heeft een maand na première al meer dan 150.000 tickets verkocht!

22 feb 2024 Musical

Documentaire over debuut Milan van Waardenburg op West End

Van Nederlands acteertalent naar Britse musicalster

21 feb 2024 Musical

Nu €10,- vroegboekkorting voor Het Pauperparadijs

Profiteer tot 1 maart van korting voor dit theaterspektakel!

20 feb 2024 Musical

Kijktip: nieuw seizoen Bij Van Duin op de Achterbank

Vanaf 24 februari nodigt André van Duin opnieuw collega's uit in de oldtimer.

20 feb 2024 Kijktip