Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Groningen / De Oosterpoort
Logo De Oosterpoort

Contact

De Oosterpoort

Trompsingel 27
9724 DA Groningen

Theater foto De OosterpoortTheater foto De Oosterpoort

De Oosterpoort in Groningen is een cultuurcentrum met een groot aanbod aan voorstellingen. Naast theatervoorstellingen en (pop)concerten vind je hier ook ieder jaar het beroemde Noorderslagfestival. De Oosterpoort beschikt over twee concertzalen. De grote zaal, deels met een amfitheater, heeft een capaciteit van 1150 zitplaatsen.

Geluidsversterkende apparatuurKosteloos te leen
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
Garderobe€1,-
PARKEREN

Bij een bezoek aan De Oosterpoort kunt u uw auto parkeren in de parkeergarage naast De Oosterpoort (let op beperkte capaciteit!). Deze garage is 24 uur per dag geopend. Mocht er geen plek meer zijn, dan kunt u ook terecht in de garage aan het Damsterdiep en de garage aan de Rademarkt.Uitrijkaarten voor parkeergarage De Oosterpoort (€ 7 per kaart) en zijn verkrijgbaar aan de buffetten en in het Café, vanaf een uur voor aanvang, in de pauze en na de voorstelling. Houdt u er rekening mee dat het in Groningen op donderdag koopavond is.

OPENBAAR VERVOER

De Oosterpoort ligt op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Bij het verlaten van het station gaat u rechtsaf (langs het water). U ziet De Oosterpoort aan uw rechterhand. Bent u niet in staat om lopend vanaf het Centraal Station te komen, dan kunt u ook met bus (nummer 5, 9, 73, 178 of Qliner 301 of nachtbus 401) en dan uitstappen bij de halte ‘Trompstraat’. U stapt dan recht voor de deur van De Oosterpoort uit.