arrow down

Informatie

Bij The Market Hotel Groningen voelt iedereen zich thuis! Het hotel staat bekend om haar vertrouwde en ontwapenende sfeer waarbij jong en oud zich thuis voelt. Naast een heerlijke overnachting in een van de luxe hotelkamers kun je hier genieten van een ontspannende massagebehandeling in de WellCome Welness of een work-out in de fitnessruimte.

Café Willem Albert

Op de begane grond bruist het altijd en is het op elk moment van de dag genieten in Café Willem Albert. Neem plaats voor een kopje koffie met patisserie van Bakkerij Westers, of schuif wat later op de dag aan voor een lunch of borrel. 'S avonds doe je je tegoed aan de lekkerste gerechten uit de oud-Hollands keuken, maar dan met een moderne twist.

Iedere ochtend komt bij Willem Albert de geur van gemalen koffiebonen en versgebakken croissants je tegemoet. Er staat een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar, zodat je helemaal opgeladen aan je dag kunt beginnen. Laat je bij Bakkerij Westers vooral verleiden door de vitrine vol prachtige patisserie, ook geschikt als take-away. Hadden we al verteld dat dit hotel letterlijk tussen én van alle markten thuis is?

 

 

 

 

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Met de centrale ligging aan de Grote Markt vormt The Market Hotel Groningen de ideale uitvalsbasis voor een leuke citytrip! Voor de oorlog stond de Grote Markt bekend als een van de mooiste pleinen van ons land, en momenteel wordt deze plek weer volledig in ere hersteld. Hier kun je lekker uitrusten na een dag vol gezelligheid en avontuur in het prachtige Groningen.

Deze studentenstad is het kloppend hart van het Noorden, en je vindt hier dan ook tal van culturele hotspots, zoals Het Forum Groningen, de Martinitoren, het Tschumipaviljoen, Groningermuseum en De Oosterpoort. Maar natuurlijk kan de echte shopaholic zich hier ook uitleven in de vele knusse winkelstraatjes. 

Vanaf Groningen Centraal Station is het maar tien minuutjes lopen naar het hotel. Je kunt ook een van de vele buslijnen pakken naar halte Grote Markt. Kom je met de auto? Dan kun je als hotelgast parkeren in de parkeergarage onder het Forum, direct naast het hotel. Hier zijn ook oplaadpunten voor elektrische auto's aanwezig. Bij de receptie kan bij het uitchecken een dagkaart worden gekocht voor de parkeergarage. Een dagkaart kost (max 24 uur) € 22,-.

Theater in de buurt

The Market Hotel Groningen
53.21853979999999
6.5690582
De Oosterpoort (Groningen)
53.2142
6.57566
Grand Theatre (Groningen)
53.2182
6.56868
Martiniplaza (Groningen)
53.2029
6.55518
Stadsschouwburg Groningen (Groningen)
53.2207
6.571709999999939
Theater de Machinefabriek (Groningen)
53.2235
6.56883

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

gerelateerd nieuws

André Hazes kondigt eerste clubtour aan

André Hazes kondigt eerste clubtour aan

Hazes zal vanaf 25 oktober optreden bij verschillende Nederlandse popzalen.

Laatste nieuws

André Hazes kondigt eerste clubtour aan

Hazes zal vanaf 25 oktober optreden bij verschillende Nederlandse popzalen.

01 mrt 2024 Muziek

Gordon cancelt theatertour vanwege negatieve reacties

Alle negatieve reacties hebben hem enorm geraakt.

01 mrt 2024 Artiesten

Interview Nabil: "Ik dacht dat ik authentiek was"

Nabil vertelt over zijn cabaretshow Nee, precies daarom.

01 mrt 2024 Interviews

Line up Holland Festival 2024 bekend

De 77e editie van Holland Festival krijgt een Braziliaans tintje.

29 feb 2024 Highlight