Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Hoogeveen / De Tamboer
Logo De Tamboer

Contact

De Tamboer

Hoofdstraat 17
7902 EA Hoogeveen

Theater foto De TamboerTheater foto De TamboerTheater foto De Tamboer

Theateragenda

zondag 26.05.2019 Bestel

Paul van Loon & andere Snuiters

De Tamboer / Hoogeveen / 15.00 uur / € 13,50

vrijdag 31.05.2019 Bestel

De Toren van Geluid

De Tamboer / Hoogeveen / 10.30 uur / € 9,50

zaterdag 01.06.2019 Bestel

3JS

De Tamboer / Hoogeveen / 20.15 uur / € 29,50

zaterdag 08.06.2019 Bestel

Miss Montreal

De Tamboer / Hoogeveen / 20.15 uur / € 28,50

Restaurants in de buurt

De Tamboer in Hoogeveen ontvangt jaarlijks tienduizenden bezoekers. Voor theatervoorstellingen, festivals en concerten, feesten en partijen, maar ook voor zakelijke evenementen zoals productpresentaties, congressen, workshops en teambuildings.

Geluidsversterkende apparatuurKosteloos te leen
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
ToneelkijkersTe huur voor € 2,50
GarderobeGratis

De Tamboer is toegankelijk voor mindervaliden. In beide theaterzalen zijn accommodaties voor rolstoelen. Geef bij uw kaartreservering aan dat u ons in een rolstoel bezoekt, dan worden de juiste plaatsen voor u gereserveerd. In ons gebouw zijn meerdere invalidentoiletten.Aan de voorzijde van het gebouw zijn invalidenparkeerplaatsen beschikbaar (Hoofdstraat Noord). Wilt u hiervan gebruik maken? Haal dan voor aanvang van de voorstelling de speciale bezoekersparkeerkaart bij onze klantenservice (borg € 10,-). Deze kaart is nodig naast uw speciale vergunning.

PARKEREN

Hoogeveen ligt centraal in Noordoost Nederland op het kruispunt van de A28 en de A37. De Tamboer is gemakkelijk te bereiken en aan de achterkant van het theater is riante parkeerruimte. Vlak bij de hoofdingang zijn 3 parkeerplaatsen voor mindervaliden.

Openbaar Vervoer

De Tamboer is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Het gebouw ligt op zo’n 10 minuten loopafstand van Centraal Station Hoogeveen. Vanaf het station volgt u de borden “Centrum” via de Stationsstraat. Bij de rotonde rechtdoor, eerste afslag rechts: Brinkstraat, deze loopt na het oversteken van één weg over in de Hoofdstraat. Na 200 meter bevindt De Tamboer zich aan uw linkerzijde.