Musical, Voorstellingen

Lazarus: eindelijk de eerste beelden van David Bowie-musical!

Het heeft even geduurd, maar eindelijk zijn de eerste beelden van de Nederlandse productie van David Bowie-musical Lazarus verschenen. Naast een aantal scènefoto's is er een trailer verschenen. Daar hoor je ook hoofdrolspeler Dragan Bakema zingen. De productie is gisteren in première gegaan in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Bakema speelt Newton, een eeuwenoud buitenaards wezen dat gevangen zit op aarde. Een lastig karakter, waarbij je de liedjes nou niet per se heel mooi moet willen zingen. Wat hij daarmee bedoelde, hoor je duidelijk in de nieuwe trailer van ongeveer een minuut.

Daarnaast zijn er ook een aantal indrukwekkende scènefoto's vrijgegeven, die allemaal geschoten zijn door Jan Versweyveld. Naast bovenstaande foto zie je hier nog een aantal andere beelden uit de productie.

Lazarus: een musical met enorme verwachtingen

Lazarus werd al in de zomer van 2017 aangekondigd. Voor de productie is de zaal van het DeLaMar Theater speciaal verbouwd. In eerste instantie zou de musical daar alleen te zien zijn. Door de enorme belangstelling van het publiek, zijn er inmiddels echter ook voorstellingen geboekt in Rotterdam en in Heerlen en Groningen.

De verwachtingen van de productie zijn dan ook torenhoog. Je mag het dan ook erg knap vinden dat de de productie alle verwachtingen waar lijkt te maken. Lazarus is een van de laatste werken die de Britse popster David Bowie heeft gemaakt. Hij ontwikkelde de musical samen met regisseur Ivo van Hove, die ook de Nederlandse productie op zich heeft genomen.

Foto's: Jan Versweyveld

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater