Artiesten, Cabaret, Voorstellingen

Claudia De Breij begint in september met oudejaarsconference

Cabaretière Claudia de Breij begin in september met de eerste try-out voorstellingen van haar nieuwe oudejaarsconference. Die zal op oudejaarsavond bij de publieke omroep worden uitgezonden. Ze heeft zo ruim de tijd om aan de voorstelling te schaven. De eerste voorstelling speelt ze op 12 september in het Werftheater in Utrecht, zo meldt haar website.

De Cabaretiere speelt momenteel nog haar huidige programma #NU, waarvoor nog maar enkele kaarten verkrijgbaar zijn. Vanaf juni houdt ze een zomerstop (zoals vrijwel alle andere artiesten) en is vanaf september weer te zien. De try-out voorstellingen in het Werftheater zijn meteen helemaal uitverkocht.

Dat was natuurlijk te verwachten met een klein zaaltje. Toch hoeven de fans van Claudia de Breij zich nog geen zorgen te maken: in juni gaan de volgende try-out kaarten in de verkoop voor het Calypso Theater in Wijk bij Duurstede. De rest van de kaarten zijn vanaf 7 september te koop. Het eerste grote theater waar ze zal spelen is Theater Pepijn in Den Haag.

Na haar oudejaarsconference op 31 december in de Koninklijke Schouwburg herneemt Claudia de Breij de theatertour van #Nu. 8 januari 2020 speelt ze hem dan weer voor het eerst in Theater de Kampanje in Den Helder. Ze zal de voorstelling dan nog zeker tot mei 2020 blijven spelen.

Ben je op zoek naar een cabaret-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Gerelateerde onderwerpen

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater