arrow down

Informatie

Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen is een luxe hotel vlakbij het strand van Scheveningen en ligt direct naast het AFAS Circustheater. Na een dagje uitwaaien aan zee of een theaterbezoek is dit de perfecte plek om even lekker tot rust te komen. Het gastvrije personeel legt je maar wat graag in de watten.

De hotelkamers zijn voorzien van een stijlvolle en moderne inrichting. Of je nu kiest voor een luxe tweepersoonskamer, familiekamer of een riante suite: ieder vertrek biedt alle faciliteiten voor een comfortabel verblijf. 

Wil je een hapje eten? Schuif dan aan in het culinaire restaurant Marina Lounge, waar ze met veelal lokale producten de lekkerste shared dining-gerechten serveren. Naast vlees- en vegetarische gerechten kent het restaurant een dagelijks wisselend aanbod aan vis-, schaal- en schelpdieren. Verser ga je de vis niet krijgen!

Theaterliefhebbers kunnen daarnaast genieten van een speciaal theatermenu, momenteel geïnspireerd op musical Disney's Aladdin. Een theaterbezoek en hotelovernachting combineren is nog nooit zo leuk geweest! 

 

 

 

Theater in de buurt

arrow down

Bereikbaarheid

Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen is gevestigd aan de Gevers Deynootweg 95, op steenworpafstand van het strand van Scheveningen. Het hotel ligt pal naast het AFAS Circustheater en is dus de perfecte plek voor een overnachting na een gezellig theaterbezoek.

Het hotel is goed te bereiken met de auto. Wanneer je in een suite of superiorkamer overnacht, kun je gratis gebruikmaken van de parkeergelegenheid onder het hotel. Andere gasten kunnen parkeren bij de parkeergarage aan de Van Bleiswijkstraat of een plek reserveren in de parkeergarage Boulevard Scheveningen.

Er zijn ook diverse tram- en bushaltes in de buurt van Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen. Reis met het openbaar vervoer bijvoorbeeld naar tramhalte Circustheater, tramhalte Kurhaus of de bushalte aan de Kurhausweg. Plan je reis vooraf via Google Maps of via 9292.nl.

Theater in de buurt

Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen
52.1116087
4.282306699999999
AFAS Circustheater (Scheveningen)
52.1112
4.28287

Theaters in de buurt

Restaurants in de buurt

gerelateerd nieuws

Terugkijktip: Joop van den Ende 80 jaar

Terugkijktip: Joop van den Ende 80 jaar

Theatericoon Joop van den Ende blikt terug op zijn leven en carrière én kijkt vooruit.

Laatste nieuws

Esmée Dekker en Yoran de Bont te zien in kerstconcert

It's beginning to look a lot like Christmas is tussen 16 en 28 december te zien in de theaters.

27 mei 2022

Kijktip: The Passion Hemelvaart 2022

Onder meer Soy Kroon, Thomas Cammaert en Kim-Lian van der Meij zijn van de partij.

26 mei 2022

Waldemar Torenstra in toneelstuk MOMENTUM

Ook Vincent Croiset en Astrid van Eck spelen in het nieuwe theaterstuk.

25 mei 2022

135 miljoen extra voor de cultuursector

De extra investeringen moeten de cultuursector weer op de been helpen na de pandemie.

24 mei 2022