Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Den Haag / De Koninklijke Schouwburg
Logo De Koninklijke Schouwburg

Contact

De Koninklijke Schouwburg

Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Theater foto De Koninklijke SchouwburgTheater foto De Koninklijke Schouwburg

De Koninklijke Schouwburg in Den Haag fuseerde in januari 2017 met Het Nationale Toneel en Theater aan het Spui tot het Nationale Theater. Dat maakt Het Nationale Theater het grootste reizende theatergezelschap van Nederland en het stadsgezelschap van Den Haag.

Het Nationale Theater beschikt over meerdere locaties: de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui, Zaal 3 en de HNT Studio’s. Het Nationale Theater heeft tevens een vaste groep acteurs en regisseurs die de voorstellingen maken.

Geluidsversterkende apparatuurIn de Grote Zaal is een ringleiding aanwezig. Een hoofdtelefoon is kosteloos te leen bij de kassa.
MindervalidenEr zijn rolstoelplaatsen beschikbaar. U dient hiervoor tijdig contact op te nemen met de kassa via 0900-3456789 (10 cpm) of via kassa@hnt.nl.
HulphondHulphonden zijn welkom in het theater, neem hiervoor contact op met de kassa om een speciale plaats te reserveren.

De Koninklijke Schouwburg ligt op enkele minuten loopafstand van Centraal station.

ROUTE

Plan je route via Google Maps.

PARKEREN

De dichtsbijzijnde parkeergarages zijn Museumkwartier (Korte Voorhout 2P), Plein (Plein 25) en Malieveld (Koningskade 1b).