Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Den Helder / Theater de Kampanje
Logo Theater de Kampanje

Contact

Theater de Kampanje

Willemsoord 63
1781 AS Den Helder

Theater foto Theater de KampanjeTheater foto Theater de Kampanje

Theateragenda

dinsdag 23.04.2019 Bestel

Anniek Pheifer, Jeroen Spitzenberger e.a.

Theater de Kampanje / Den Helder / 20.15 uur / € 26,30

vrijdag 26.04.2019 Bestel

Karin Bloemen

Theater de Kampanje / Den Helder / 20.15 uur / € 33,50

zondag 28.04.2019 Bestel

Van Hoorne Entertainment

Theater de Kampanje / Den Helder / 14.30 uur / € 17,00

donderdag 02.05.2019 Bestel

Youp van 't Hek

Theater de Kampanje / Den Helder / 20.15 uur / € 31,00

Restaurants in de buurt

Theater de Kampanje is de plek voor een gezellig avondje uit in Den Helder. De Kampanje is in september 2015 naar complex Willemsoord, wat vroeger de scheeps- en onderhoudswerf voor de Koninklijke Marine was.In het gebouw waar een Ketelmakerij ten behoeve van de marine was gesitueerd, komt nu de theaterzaal. Een transparante glazen ruimte, met hout bekleed wanneer voorstellingen plaatsvinden, van waaruit de oude structuren van het gebouw zichtbaar blijven. Door twee zwevende balkons toe te voegen, worden er meer dan 700 plaatsen gecreëerd.

Geluidsversterkende apparatuurKosteloos te leen
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
PauzedrankjeGratis
GarderobeGratis
PARKEREN

Op het parkeerterrein van Willemsoord Zuid kunt u gratis parkeren.

OPENBAAR VERVOER

Er gaat een rechtstreekse trein, elk half uur van Alkmaar naar Den Helder. De hoofdentree van de Kampanje op Willemsoord ligt op 900m (+/- 10 minuten lopen) vanaf het treinstation Den Helder CS. Vanaf het station gaat u rechtsaf de Beatrixstraat in (oriëntatiepunten V&D/Boons Viswereld), de winkelstraat tot het einde uitlopen. Bij de Weststraat linksaf en vervolgens rechtsaf over de wandelbrug. Hier volgt u de bewegwijzering naar de hoofdingang van de Kampanje.

Voor bezoekers die zijn aangewezen op het openbaar vervoer en de afstand van het station naar de Kampanje moeilijk lopend kunnen overbruggen, verzorgt de Kampanje i.s.m. Stichting Vrijwaard een pendeldienst. De pendeldienst vertrekt vanaf Station Den Helder CS om 19.10 uur en om 19.40 uur. Ca. 30 minuten na afloop van de voorstelling brengt de pendelbus u weer terug naar het station. De bus staat voor u klaar op de taxistandplaats naast het station.