Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies

Contact

Seven

Mariaplaats 7
3511 LH Utrecht

Restaurant / Internationaal / € 17

Informatie

Restaurant Seven is ideaal gelegen voor een avondje uit! Op loopafstand van het centraal station en in het hartje van de gezellige stad Utrecht kunt u hier heerlijk dineren. De sfeer is gezellig en formeel en het eten is van goede kwaliteit.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Zaterdag09:00 - 23:00
Zondag12:00 - 23:00
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld €17,00
BetalingPin, Contant, Visa, MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerGezellig & Formeel

Seven is een van de vele restaurants in Utrecht.

Seven heeft een uniek concept, u kunt hier namelijk halve gerechten voor de helft van de prijs bestellen. Bent u een kleine eter of deelt u graag meerdere gerechtjes? Dat kan hier! Laat u inspireren door de uitgebreide menukaart.

PRIJZEN MENU
Voorgerechtvanaf € 3,50
Hoofdgerechtvanaf € 6,50
Nagerechtvanaf € 6,50

Restaurant Seven ligt in het centrum van Utrecht en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande.

PARKEREN IN UTRECHT Parkeren in Utrecht

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Utrecht Centraal Station is het ongeveer 10 min lopen naar de binnenstad van Utrecht, waar Seven gevestigd is. Ook rijden er diverse bussen richting de binnenstad, u stapt uit bij bushalte Janskerkhof. Vanaf daar is het ongeveer 7 min lopen naar de ingang van restaurant Seven.Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Utrecht kun je bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het Centraal Station. U kunt ook vragen of het restaurant een taxi voor u wil bellen. Voor informatie en reserveren: Utrechtse Taxi Centrale Direct een taxi bellen: 030 - 2 300 400

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Beatrix Theater

Stadsschouwburg Utrecht

Theater Kikker

Het Huis

Theater de Paardenkathedraal