Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Utrecht / Theater Kikker
Logo Theater Kikker

Contact

Theater Kikker

Ganzenmarkt 14
3512 GD Utrecht

Theater foto Theater Kikker

Theater Kikker in Utrecht heeft twee verschillende zalen. Een 'oude' kleine zaal met 72 zitplaatsen en een nieuwe, grote zaal met 172 stoelen. Het programma van Theater Kikker is veelzijdig, maar heeft zich met de jaren wel steeds meer gespecialiseerd in een scherp profiel: eigentijds toneel, moderne dans, jeugdtheater en nieuwe muziek, die de plek van de popmuziek had ingenomen.

Ieder jaar biedt Theater Kikker ongeveer 300 voorstellingen in de eigen programmering aan. Daarnaast zijn er nog ongeveer 100 activiteiten die georganiseerd worden door festivals en externe huurders.

ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk. Bij reservering graag contact opnemen met de theaterkassa. Er is een lift en aangepast toilet aanwezig in het theater.
SlechthorendenIn de grote zaal beschikt Theater Kikker over een moderne ringleiding. In de kleine zaal kan hier helaas geen gebruik van worden gemaakt.
SlechtziendenTheater Kikker heeft geen vaste plaatsen. Hierom mogen slechtzienden voorafgaand aan de voorstelling naar binnen om een eigen plaats vooraan uit te kiezen.

Theater de Kikker ligt op ongeveer 10 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal.

PARKEREN

Utrecht heeft een autoluwe binnenstad. Het centrum van Utrecht is daarom met de auto moeilijk bereikbaar en parkeergelegenheid vlak bij Theater Kikker is schaars. Ook valt Theater Kikker binnen de nieuwe milieuzone, wat betekent dat bepaalde dieselvoertuigen van voor 2001 geen toegang hebben. Het wordt aangeraden om met het openbaar vervoer of om met de fiets te komen. .