Overig

Wereldprimeur voor Nederlandse musical Annie

De Nederlandse musical Annie heeft een wereldprimeur. Voor het eerst in de bestaansgeschiedenis speelt een vrouw de rol van president Roosevelt, en wel door Doris Baaten.

Doris heeft al achttien musicals op haar naam staan. Ze speelde onder andere in Fiddler on the Roof en Was getekend, Annie M.G. Schmidt.

Compleet

De cast van Annie is nu compleet. Daartoe behoren Edwin Jonker in de rol van Oliver 'Daddy' Warbucks en Willemijn Verkaik als Miss Hannigan.

De musical speelt volgend theaterseizoen van november tot en met mei. De première vindt plaats op 1 december in Chassé in Breda.

Zeven Tony Awards

De met zeven Tony Awards bekroonde musical speelt zich af tijdens de crisis in de jaren dertig en gaat over het weesmeisje Annie. Op een dag verovert ze het hart van de geharde en steenrijke Daddy Warbucks. Daarom mag ze het weeshuis verlaten, dat gerund wordt door de gemene Miss Hannigan.

Annie wil nog steeds graag haar echte ouders leren kennen. Ze doet daarom een oproep op de radio. Hier komen veel mensen op af die zich voordoen als haar ouders. Zij hopen zo de beloning op te strijken. Warbucks komt hier achter en wil de oplichters opsporen.


Kijk voor meer musicals in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater