Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Restaurants / Eindhoven / Juffrouw Tok

Contact

Juffrouw Tok

Edenstraat 5
5611 JM Eindhoven

Restaurant / Internationaal / € 21

Informatie

Juffrouw Tok is te vinden aan de rand van het centrum van Eindhoven en is goed bereikbaar. U kunt direct achter het restaurant tegen betaling parkeren op 'De Rundgraaf". In dit gezellige familierestaurant staat de kip centraal. U kunt dan ook gaan genieten van de specialiteit; Kip Piri Piri van de houtskoolgrill.

Kinderen zijn van harte welkom bij dit kindvriendelijke restaurant. Zo is er een kinderkaart aanwezig en zelfs een heuse kinderkamer waar de kleintjes kunnen spelen, kleuren en tv-kijken.

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag17:00 uur - 21:00 uur
Woensdag17:00 uur - 21:00 uur
Donderdag17:00 uur - 21:00 uur
Vrijdag17:00 uur - 21:00 uur
Zaterdag17:00 uur - 21:00 uur
Zondag16:00 uur - 21:00 uur
PRIJS & BETALING
Menuprijsgemiddeld € 21,00
BetalingPin, Contant, Visa & MasterCard
FACILITEITEN RESTAURANT
ParkerenBetaald parkeren in de buurt
Buiten etenTerras
FaciliteitenAirconditioning
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
KinderenKindvriendelijk
SfeerWarm & Informeel

De specialiteit van Juffrouw Tok is de Kip Piri Piri. Het kippetje wordt gemarineerd met authentieke Portugese Piri Piri marinade. Vervolgens wordt het kippetje gegaard op de houtskoolgrill. Deze combinatie geeft de Kip Piri Piri zijn unieke smaak. Op de menukaart vindt u ook andere vleesgerechten, gamba's en een vegetarische schotel. Voor de kinderen zijn er ook heerlijke kindermenu's, mét een leuke verrassing!

PRIJZEN MENU
Voorgerechtenvanaf € 3,75
Hoofdgerechtenvanaf € 9,95
Kindergerechtenvanaf € 6,25
3-gangenmenuvanaf € 16,95

Juffrouw Tok is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

PARKEREN IN EINDHOVEN

In het centrum van Eindhoven kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren. U kunt zowel parkeren in de verschillende parkeergarages als op straat. Vergeet tevens uw blauwe kaart niet. Als u bij Juffrouw Tok wilt parkeren kunt u het beste gebruik maken van de parkeerplaats 'De Rundgraaf'.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Eindhoven kunt u met de bus uitstekend Juffrouw Tok bereiken. U neemt een bus die stopt bij bushalte 'Grote Berg, Eindhoven'. Vanaf de halte loopt u in slechts 2 minuten naar de ingang van Juffrouw Tok aan de Edenstraat 5.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en (nacht)treinen richting Eindhoven kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 of bezoek de website: 9292.nl

TAXI

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. De taxichauffeurs kunnen u voor de deur bij het restaurant afzetten. Bij het station is een taxistandplaats te vinden, maar u kunt ook zelf een taxi bestellen door contact op te nemen met de taxicentrale via het volgende telefoonnummer; 040 287 8287.

Delen Deel dit restaurant

Afstand tot het theater

Parktheater

Muziekgebouw Eindhoven