Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Uitmarkt 2018: Guus Meeuwis, All Stars en meer!
09-08-2018

Uitmarkt 2018: Guus Meeuwis, All Stars en meer!

De Uitmarkt in Amsterdam staat al bijna weer voor de deur: van 24 tot en met 26 augustus kun je gratis kijken naar de hoogtepunten van het aankomende seizoen. En voor dit jaar zijn er al heel veel namen en voorstellingen bekend die te zien zullen zijn. Het belooft wederom om mooie editie te worden: vrijdag opent het festival met een groot concert van Guus Meeuwis!

Zoals iedere editie van de Uitmarkt, vind je op het evenement een uitgebreide selectie bekende en minder bekende artiesten die volgend seizoen in het theater staan met een voorstelling. Het hele programma kun je online vinden, maar dit is misschien wat onoverzichtelijk. Daarom hier alvast een aantal lijstjes waarvoor we de krenten alvast uit de pap hebben gevist.

Uitmarkt: wat kun je gaan zien?


Voor musical-liefhebbers is er uiteraard weer op zondag de traditionele Musical Sing-a-long, waar dit jaar nummers voorbij komen van All Stars, Mamma Mia, The Addams Family, Charley, Evita en Op Hoop van Zegen. Ook een aantal musicals die verlengd zijn, komen voorbij. Het programma start om 21:15.

Ook staan een aantal bekende cabaretiers op het podium. Lebbis staat er met zijn nieuwe show De Bovengrens. Niels van der Laan en Jeroen Woe geven een voorproefje van hun afsluitende Kwis-concert. Soundos is ook aanwezig met Niets Te Verliezen.

Hou je meer van concerten? Tommie Christiaan laat nummers horen van zijn theatertournee In Een Ander Licht. Op zaterdag zingen Anne de Blok en Stephan Peters allemaal hits van Ramses Shaffy.

Het programma is niet volledig, dus hou de komende dagen onze website in de gaten. Wij volgen de belangrijke aankondigingen voor de Uitmarkt op de voet. En regel alvast vrij, want dit evenement wil je natuurlijk niet missen!

Ben je op zoek naar een musical, concert of toneelvoorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Gerelateerd nieuws