Cabaret, Circus, Familie, Musical, Muziek, Toneel, Voorstellingen

Theatertips: De Parade in Amsterdam en meer!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Ook in de zomer! Het is een gigantische stapel voorstellingen en het heeft eigenlijk geen zin om ze allemaal op te noemen. Daarom zoeken we iedere maandag de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen. Die is niet zo overzichtelijk als onze wekelijkse tiplijst, maar wel zo volledig mogelijk! In deze vakantieperiode geven we iedere week 3 voorstellingen als tip weg.

Theatertips voor deze week

Jeugdvoorstelling Heidi Pippi Sissi Ronnie Barbie


De jeugdhelden Heidi, Pippie Langkous en prinses Sissi zie je als rappers en influencers zoals Ronnie Flex in deze eigenwijze voorstelling over rolmodellen. Maandag speelt de cast haar laatste voorstelling in de Verkadefabriek in 's-Hertogenbosch voor ze op vakantie mogen. Daarna zijn ze weer in september te zien.

Musical Mamma Mia!


Het kan nog tot en met september! Al 250 voorstellingen lang is deze productie van Mamma Mia! de zomer in het Beatrix Theater in Utrecht. Je waant je haast op een Grieks eilandje, óók als het buiten regent.

De Parade in Amsterdam


Dit weekend opent theaterfestival De Parade haar poorten in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam. Het evenement zal daar twee weken lang dagelijks te bezoeken zijn vanaf 14:00.
Foto Parade: Sofie Simao

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater