Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / 's-Hertogenbosch / Verkadefabriek
Logo Verkadefabriek

Contact

Verkadefabriek

Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch

Theater foto Verkadefabriek

De Verkadefabriek in 's-Hertogenbosch is een cultureel centrum voor theater, cabaret, film, dans, muziek, debat en horeca. Er vinden jaarlijks zo'n 6000 activiteiten plaats.Het cultureel centrum is een omgebouwde koekjesfabriek. Toen de productie in 1993 werd verhuisd naar Zaandam bleef het tot 2002 leeg. Daarna besloot de gemeente om de fabriek om te bouwen tot een centrum voor theater en film. Daarnaast vinden er ook veel festivals plaats. Festival Cement, Theaterfestival Boulevard, November Music, City Food & Film Festival, de Sportdagen en de Nederlandse Cabaretdagen vinden in de Verkadefabriek plaats. Ook is dit theater de ook de thuisbasis van een aantal belangrijke Nederlandse theatergezelschappen: Matzer Theaterproducties, Theater Artemis en Panama Pictures.Volgens de informatie van De Verkadefabriek komen er jaarlijks zo'n 300.000 bezoekers naar het cultureel centrum. Dit is inclusief alle zakelijke activiteiten.

Geluidsversterkende apparatuurKosteloos te leen
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk

Met de auto, de fiets of openbaar vervoer, de Verkadefabriek is altijd goed te bereiken. Je auto kun je kwijt op één van onze drie parkeerterreinen, je fiets in de fietsenstallingen voor de Verkadefabriek.

PARKEREN

De Verkadefabriek heeft drie parkeerterreinen, rondom het gebouw: achter het pand (P1), aan de Tramkade (P2) en aan de Veemarktweg (P3). In het voorjaar van 2015 wordt er gewerkt aan de Veemarktweg en Boschdijkstraat, waardoor de parkeerterreinen soms via een andere route bereikbaar zijn. Deze wegomleggingen worden aangegeven.Let op: meestal is er voldoende ruimte, maar bij heel grote drukte kunnen zelfs onze drie parkeerterreinen vol raken. Parkeren in de buurt is heel beperkt mogelijk en er wordt streng gecontroleerd. Houd daar rekening mee bij je bezoek aan de Verkadefabriek.