Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / 's-Hertogenbosch / Verkadefabriek
Logo Verkadefabriek

Contact

Verkadefabriek

Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch

Theater foto Verkadefabriek

De Verkadefabriek vormt als dé ontmoetingsplek het hart van 's-Hertogenbosch. Het theater gelooft dat creativiteit en een open blik kunnen bijdragen aan een betere wereld en wil daarom een plaats zijn waar dat gestimuleerd wordt. Iedereen is er dus welkom.

Er gebeurt dan ook veel in de Verkadefabriek. Elk jaar staan er zo’n 6000 activiteiten op het programma, zoals theater, cabaret, film, muziek en debat. Daarnaast vinden er ook allerlei mooie festivals plaats, zoals Festival Cement, Theaterfestival Boulevard, November Music en de Nederlandse Cabaretdagen. Het theater is tevens de thuisbasis van verschillende gezelschappen, waaronder Matzer Theaterproducties, Theater Artemis en Lucas De Man.

Geluidsversterkende apparatuurDe Verkadefabriek maakt gebruik van een infrarood-systeem. Gehoorvoorzieningen kunt u tot een half uur voor aanvang van de voorstelling krijgen bij de kassa.
ToegankelijkheidRolstoelplaatsen zijn aanwezig. Deze kunt u reserveren als u de kaartjes koopt. Indien u als rolstoelgebruiker in een gewone stoel wilt zitten, dient u dit ook tijdig aan te geven.
HulphondBlindengeleide- en hulphonden zijn welkom.
ROUTE

Plan je route via Google Maps

PARKEREN

Rondom de Verkadefabriek vindt u drie parkeerterreinen: achter het pand (P1), aan de Tramkade (P2) en aan de Veemarktweg (P3). Klik hier voor een afbeelding.

OPENBAAR VERVOER

De Verkadefabriek is ongeveer 10 minuten lopen vanaf NS-station 's-Hertogenbosch. Verlaat daarvoor het station aan de centrumzijde en ga op het Stationsplein (vóór de Gouden Draak) linksaf de Koninginnelaan in. Volg deze weg en de Brugstraat, voorbij het Emmaplein. Dan slaat u voor Kwikfit (Brugplein) linksaf. Een klein stukje verder ligt rechts de Verkadefabriek.