Overig

Theatertips: Amadeus en nog veel meer!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Het is een gigantische stapel voorstellingen en het heeft eigenlijk geen zin om ze allemaal op te noemen. Daarom zoeken we iedere maandag de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen. Die is niet zo overzichtelijk als onze wekelijkse tiplijst, maar wel zo volledig mogelijk!

Theatertips voor deze week

Dinsdag: Caro - Efteling Theaterproducties


In het Efteling Theater in Kaatsheuvel kun je het dagje in de Efteling weer afsluiten met deze betoverende show. Cirque du Soleil was een overduidelijke inspiratie voor Caro!

Woensdag: Single Camping met Peter Blok en Tjitske Reidinga


Het is ook zomer in het DeLaMar Theater met Single Camping, een komedie over een zomercamping vol met vrijgezellen. Zou daar liefde dan toch eindelijk gevonden worden?

Donderdag: Amadeus door het Nationale Theater


Ook in het DeLaMar Theater, maar een dag later: Amadeus is dé zomerhit van het theater dit jaar. Je wil het alleen al niet missen voor de kostuums, die ronduit spectaculair zijn!

Vrijdag: Flip Fabrique speelt Blizzard


Koninklijk Theater Carré in Amsterdam heeft deze zomer circusacts, waaronder deze verkoeldende acrobatenvoorstelling over een eindeloze winter.

Zaterdag: Rob de Nijs speelt Niet voor het Laatst


In Valkenburg speelt Rob de Nijs een prachtig concert in het Openluchttheater.

Zondag: Disney's The Lion King


Laten we het zo zeggen: als je nog naar de langst lopende musical van Nederland wilt gaan, heb je nog maar 3 weken om een kaartje te kopen bij het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater