Theater, Theatermakers

Theater bij je thuisbezorgd in Zwolle

ZWOLLE - In het kader van de Zwolse theaterproductie De Wilde Deerne organiseert Theater de Makkers de voorstelling Theater Thuisbezorgd (6+). Van 28 februari tot en met 4 april spelen twee acteurs van het gezelschap voorstellingen bij mensen thuis in hun eigen huiskamer.

Yuna Linde en Fieke van der Panne spelen twee vriendinnen die hebben gehoord van het verwilderde meisje dat alleen opgroeide in de bossen bij Zwolle. De brutale meiden gaan op de brommer de wijken in. Zo laten ze de mensen samenkomen en kennis maken met het historische verhaal van ‘De Wilde Deerne’. Driehonderd jaar geleden werd er namelijk een verwilderd meisje gevonden bij de bossen van Zwolle. Ze kon niet praten en at alleen plantaardig voedsel.

De vriendinnen willen zelf ook wel graag een wolfsmeisje zijn. Dan hebben ze geen last meer van bemoeizuchtige ouders, hebben ze geen huiswerk meer en kunnen ze zelf bepalen hoe laat ze gaan slapen. Als ze dan horen van een challenge waarbij ze een echte Wilde Deerne kunnen worden, willen ze er aan mee doen. Ze zoeken alleen nog een huis waar ze opdrachten voor de challenge kunnen doen.

Je huiskamer aanmelden voor Theater Thuisbezorgd kan via dewildedeerne.nl/theater-thuisbezorgd.

Voor meer voorstellingen in Zwolle, kijk op onze theateragenda.

Lees meer over

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater