Circus, Musical, Toneel, Voorstellingen

Theatertips: Heidi Pippi Sissi Ronnie Barbie en meer!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Ook in de zomer! Het is een gigantische stapel voorstellingen en het heeft eigenlijk geen zin om ze allemaal op te noemen. Daarom zoeken we iedere maandag de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen. Die is niet zo overzichtelijk als onze wekelijkse tiplijst, maar wel zo volledig mogelijk! In deze vakantieperiode geven we iedere week 3 voorstellingen als tip weg.

Theatertips voor deze week

De musical Fun Home


De autobiografische musical Fun Home is deze zomer te zien in de Stadsschouwburg in Amsterdam. Het is het verhaal van Alison Bechdel en de musical is vernoemd naar het gelijknamige boek. Alison worstelt met de relatie met haar vader, die altijd al moeizaam was, maar verslechtert wanneer zij ontdekt dat zij lesbisch is.

Eindig een dagje Efteling met de show Caro


Los van het zomerprogramma is het vrij rustig in de Nederlandse theaters. Maar in het Eftelingtheater in Kaatsheuvel kun je een dagje Efteling gewoon afsluiten met de cirque du Soleil-achtige show Caro.

Heidi Pippi Sissi Ronnie Barbie (10+)


De helden van je ouders waren Heidi of Pippi Langkous, maar tegenwoordig kijken kinderen op tegen influencers en rappers. Dat zijn echte mensen, maar hoe 'echt' zijn ze eigenlijk? Waar ligt de grens tussen prinses Sissi en Ronnie Flex? Daar kom je achter in de Verkadefabriek in 's-Hertogenbosch.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater