Muziek, Voorstellingen

Simone Kleinsma in The Passion in Concert

Simone Kleinsma, Danny de Munk en Dwight Dissels doen mee aan The Passion in Concert. Het evenement vindt plaats tijdens het paasweekend op 20 april in Ahoy in Rotterdam.

Aan het concert doen artiesten mee die ook speelden in de reguliere versie van The Passion op Witte Donderdag. Zo speelde Kleinsma in 2014 de rol van Maria en vertolkte Danny de Munk Jezus in 2012.

De cast bestaat verder uit onder andere Berget Lewis, Jeroen van Koningsbrugge en Jim Bakkum. De concertversie vindt dit jaar voor het eerst plaats.

Indrukwekkend

Het concert draait vooral om de liedjes. Al zit het paasverhaal er wel doorheen verwerkt. En de subtiele manier waarop dat gebeurt, noemt muzikaal leider en componist Eric van Tijn "indrukwekkend".

Zo kan het publiek genieten van de meest populaire liedjes uit The Passion van de afgelopen jaren. "Door herkenbare nummers, zoals Zeg me dat het niet zo is, Wit licht of Wat is dan mijn hart, te kiezen, gaat het verhaal echt leven."

Meld je aan voor het koor

De zangers krijgen muzikale steun van een koor bestaande uit 300 mensen. Daarvoor kan iedereen met zangtalent zich aanmelden tot en met 14 maart via www.thepassioninconcert.nl/koor.

De reguliere versie van The Passion vindt dit jaar plaats in Dordrecht. Wie daaraan meedoen is nog niet bekend.


Kijk voor meer voorstellingen in onze theateragenda.

Gerelateerde onderwerpen

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater