Muziek, Voorstellingen

The Passion krijgt concertversie

The Passion krijgt een concertversie, The Passion In Concert. Het muzikale spektakel zal plaatsvinden op 20 april in Ahoy in Rotterdam.

Het concert draait vooral om de liedjes, maar het paasverhaal zit er wel doorheen verwerkt. De subtiele manier waarop dat gebeurt, is volgens Eric van Tijn "indrukwekkend". Het publiek hoort de meest populaire liedjes uit The Passion van de afgelopen jaren. "Door herkenbare nummers, zoals Zeg me dat het niet zo is, Wit licht of Wat is dan mijn hart, te kiezen, gaat het verhaal echt leven."

Kippenvelmomenten

Volgens producent Jacco Doornbos wordt het concert "een muzikale belevenis zoals we die in Nederland nog niet kennen". Hij vertelt dat gekozen is voor nummers en artiesten die favoriet zijn bij het publiek. Het concert wordt een combinatie van "muzikale hoogtepunten, hits en kippenvelmomenten".

De optredens tijdens het concert vinden plaats op meerdere podia. En met behulp van special effects komt de muziek en het verhaal dichtbij het publiek.

Dit jaar vond The Passion plaats in de Bijlmer in Amsterdam, met Tommie Christiaan als Jezus en Glennis Grace als Maria.

De kaartverkoop voor The Passion In Concert is maandagmiddag begonnen.


Kijk snel voor meer voorstellingen in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater