Last Minute Theater Tips - Week 18

Iedere week zijn er in Nederland honderden voorstellingen te zien. Het zijn er zoveel dat ze allemaal opnoemen geen zin heeft. Daarom pikt Theater.nl iedere maandag, speciaal voor jou, de krenten uit de pap! We zoeken voor iedere dag van de week een voorstelling uit waar je als last minute nog naartoe kunt gaan! Alle voorstellingen hebben nog kaarten op moment van schrijven. Wees er snel bij: op is op.

Hier zijn zeven voorstellingen die je deze week kunt zien in de theaters van Nederland. Veel voorstellingen gaan overigens over de Tweede Wereldoorlog en zijn onderdeel van het project Theater na de dam. Deze voorstellingen zijn dus ook op 4 mei te zien. Zie voor een volledig overzicht onze Theateragenda.

Maandag 30 april: De Fransse Eijkel speelt De Fransse Eijkel


Voor vanavond zijn er nog kaarten voor het onbevangen, absurdistische en muzikale cabaret van De Fransse Eijkel in de Stadsschouwburg in Utrecht. Dit is je laatste kans want hierna zijn er geen voorstellingen meer gepland tot hun volgende seizoen.

Dinsdag 1 mei: Well Made Productions - Beneatha's Place


Er zijn nog kaarten voor deze tryout van Beneatha's Place in de Stadsschouwburg Amsterdam, die op 3 mei in première gaat.

Woensdag 2 mei: Venmans Productions - Gare de Lyon


In Theater Sneek in Sneek kun je op 2 mei nog naar Gare de Lyon, een indrukwekkend verhaal over twee geliefden in Parijs die elkaar pas 30 jaar na de oorlog weer terug zien.

Donderdag 3 mei: VET Theater - Oorlogsgeheimen (8+)


Vandaag speelt Oorlogsgeheimen in Schouwburg het Park in Hoorn, een indrukwekkende jeugdvoorstelling over De Tweede Wereldoorlog. Er zijn nog enkele kaartjes, dus wees er snel bij!

Vrijdag 4 mei: Edwin en Sam de Vries - Westerbork Serenade


Op 4 mei zijn er nog kaarten voor de Westerbork Serenade in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De voorstelling is uiteraard onderdeel van Theater na de Dam.

Zaterdag 5 mei: Janke Dekker Producties - Dansen met de Vijand


Op 5 mei staat Dansen met de Vijand in het Parktheater in Eindhoven, wederom een waargebeurd oorlogsverhaal dat zowel ontroerend als indrukwekkend is.

Zondag 6 mei: Ida van Dril - De Rattenvanger (6+)


Er zijn nog kaarten voor De Rattenvanger in theater Chassé in Breda, een prachtige muzikale vertelling die een hele nieuwe draai geeft aan het bekende sprookje. Een feest voor jong en oud!

Lees meer over