Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Eindhoven / Parktheater
Logo Parktheater

Contact

Parktheater

Elzentlaan 50
5615 CN Eindhoven

Theater foto ParktheaterTheater foto Parktheater

Het Parktheater in Eindhoven is een van de grotere theaters in Nederland en ligt aan de rand van het Stadswandelpark. Meer dan 100 vaste medewerkers en oproepkrachten verzorgen en begeleiden meer dan 500 theatervoorstellingen en andere activiteiten voor bijna 300.000 bezoekers per jaar. De bezoekers van het Parktheater komen voor 63% uit de regio Eindhoven en voor 37% uit de stad Eindhoven.

Geluidsversterkende apparatuurKosteloos te leen bij de servicebalie van het theater.
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk. Het reserveren van rolstoelplaatsen in alleen telefonisch mogelijk. Er is een aangepast toilet en ieder etage is bereikbaar met de lift.
KinderenVoor kinderen is een aantal stoelverhogers aanwezig, te leen aan de servicebalie.
GarderobeGratis

Parktheater Eindhoven ligt aan de rand van het Stadswandelpark, net buiten het centrum van Eindhoven. Er is voldoende parkeergelegenheid en het is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer, de auto als de fiets.

PARKEREN

Er zijn diverse openbare parkeergelegenheden in de nabijheid van het Parktheater. Dagelijks tussen 9.00 en 21.00 uur is het betaald parkeren. Betalen kan met belparkeren, stadspasparkeren, pin of contant geld. De vier dichtstbijzijnde parkeergelegenheden zijn:- de parkeerplaats tussen het Parktheater en het Stadspaviljoen (zonenummer voor belparkeren 5175) - het parkeerterrein naast de Sint Joriskerk - omliggende straten van het Parktheater - Bomanshof, inrit Elzentlaan/Bomanshof